Wiln-Tex Group Yeni Pazarlar Hedefliyor

Türkiye’deki faaliyetlerine temsilciliğini yürüten Alesta Mümessillik ile birlikte hız kazandıran Wiln-Tex Group, yeni pazar segmentleri kazanmak için çalışmalarını sürdürüyor.

  16 Haziran 2016 09:00 Perşembe
Wiln-Tex Group Yeni Pazarlar Hedefliyor

Wiln-Tex Group, kurulduğu 2003 yılından bu yana üretimini gerçekleştirdiği dokuma makinelerindeki kalitesi ve başarısıyla, tekstil sektörünün genç ve dinamik firmalarından biri olarak öne çıkıyor. Pazar çalışmaları ve Türkiye’deki faaliyetleri hakkında yayın grubumuzun sorularını yanıtlayan Wiln-Tex Group Satış Müdürü Ruggero Manzardo, önemli açıklamalarda bulundu.

Ruggero Manzardo, Wiln-Tex Group’un makina satışları ve müşteri ilişkileri yönetimi alanlarında yıllara dayanan tecrübesi ile tekstil piyasasının uzmanları tarafından kurulan genç ve dinamik bir firma olduğunu vurgulayarak, Wiln-Tex’in müşterilerine, en düşük yatırım seviyesiyle en yüksek kalitede ve en verimli çözümleri sunduğunu belirtti.

Pazar stratejisi olarak, gelişmekte olan piyasaları canlandırmaya, mevcut piyasaları ise sağlamlaştırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Ruggero Manzardo, “Ana pazarlardan önemli referanslar edinimi, daha ilerideki gelişmeler için önemli bir kilit noktası ve kilometre taşı olacaktır.” dedi.

“Yeni Pazar Segmentleri Kazanmak İstiyoruz”

Türkiye pazarındaki hedefleri konusunda da soruları yanıtlayan Manzardo, şu açıklamalara yer verdi; “Türk pazarında döşemelik ve gömleklik kumaş sektörleri çerçevesinde bazı önemli referans kurulumlarımız yer alıyor. Ancak özellikle teknik tekstil ve diğer stratejik sektörlerde yeni pazar segmentleri kazanmak istiyoruz.

Çabamız bu yönde ilerleyecek, çünkü hedeflerimize ancak ürünlerimizin kalitesini ve çok yönlülüğünü ispat ederek ulaşabileceğimize inanıyoruz.”

Türkiye pazarındaki faaliyetlerini Alesta Mümessillik ile birlikte yürüttüklerini kaydeden Ruggero Manzardo, Alesta Mümessilliğin katıldığı fuarlar aracılığıyla da Wiln-Tex Group’u başarıyla temsil ettiğini söyledi.  Manzardo, Alesta Mümessillik ile birlikte katıldıkları fuarlarla ilgili olarak, “Kalifiye teknisyenler ve tekstil uzmanları tarafından iyi bir hizmet sunmanın yanı sıra, yedek parça ve teknik yükseltmelerin sağlanabilirliğinin teminatını vermek, Wiln-Tex şirketinin hem ürün değerini hem de güvenilirliğini artırmak üzere fuarlara katılımın yardımcı olacağına inanıyoruz. Bu nedenle Alesta Mümessillik’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Son olarak dokuma makinelerinde kullanılan teknolojilerin değişimi ve kullanıcılara sunulan yenilikler konusunda da değerlendirmelerini paylaşan Manzardo, “Dokuma makineleri genel olarak, son birkaç yıldan bu yana beklenmedik ve muhtemelen aşılması zor bir teknoloji seviyesine ulaştı. Otomasyon ve kalite en üst seviyelere ulaşırken, kullanıcılar için faydaları ise oldukça belirgin hale geldi. Dokuma makinelerinde hızlı desen değişimi, otomatik hassas ayarlar, entegre şirket yönetim sistemleri ve dokuma fonksiyonlarının optimizasyonu, bütün üreticilerin makinelerin değerini artırmak için uyguladıkları ve en çok takdir edilen yenilikler arasında yer alıyor.” sözlerine yer verdi.

 

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster