Itema Group Çin'de

Itema, rapier (kancalı) dokuma makineleri portföyündeki en yeni iki seri olan Itema R9500EVO ve Itema GalileoRX’i Itma Asia + Citme'de bir arada sunuyor.

  29 Kasım 2023 08:48 Çarşamba
Itema Group Çin'de

Çin hiç şüphesiz tüm tekstil makineleri endüstrisinin ana pazarıdır ve Itema da bu konuda bir istisna değil. Bu nedenle Itema, 2002 yılından bu yana yerel şubesi Itema Dokuma Makineleri Çin ile Çin'de faaliyet göstermektedir- bugün satış, satış sonrası ve yedek parça hizmetlerinin yanı sıra operasyonlar, ürün ve kalite mühendislerinden oluşan yerel bir ekip farklı disiplinlerde uzmanlığa sahip kapsamlı bir ekip oluşturan 160'tan fazla çalışanının güvenine dayanan birinci sınıf bir organizasyondur. Tekstillere yönelik beceriler, deneyim ve tutku, dünyanın her yerindeki Itema çalışanlarının ortak değerlerdir ve hassas üretim süreçleri ve tekstil uzmanlığını sağlayan temel unsurdur.

​Bu Müşteri-odaklı yaklaşımı sayesinde Itema bugün yerel olarak üretilen ve satılan rapier (kancalı) dokuma makinelerinde en yüksek pazar payına sahip Avrupalı dokuma makinesi üreticisidir. Itema, Asyalı dokumacılara her türlü kumaşı dokumak için ihtiyaç duydukları teknolojiyi sağlayabilen teknolojik teklifini sunmak üzere Itma Asia + Citme fuarına katılıyor.

13 Itema Dokuma Makinesi Itma Asia + Citme'de Sergilendi

Itma Asia + Citme ziyaretçileri, 3'ü Itema standında (Salon 3 Stand D08) ve geri kalanı da Salon 3 boyunca Partner stantlarında olmak üzere toplam 13 Itema dokuma makinesinin teşhir edildiği Itema dokuma portföyü hakkında daha fazla bilgi edinmek için birden fazla şansa sahip olacak.

Itema standında aşağıdaki makine yelpazesi yer alacak:

-Yeni Itema rapier (kancalı) dokuma makinesi R9500EVO: en yeni Itema dokuma makinesi serisi tekstil uzmanlığı, eko-verimlilik, performans ve kolay dokuma açısından çıtayı yükseltmek üzere tasarlanan önemli yenilikleri sayesinde Milano'daki ITMA 2023'teki pazar lansmanından sonra tüm dünyadan büyük ilgi gördü. Fuarda R9500EVO (2200 mm) Yün kumaş dokuyacak ve iSAVER® serisinin yeni versiyonlarından biri olan, artık 6 renge kadar ve yün, kaşmir ve yün karışımlarını da kapsayan lüks kumaşlar da dâhil olmak üzere daha birçok uygulama için mevcut olan iSAVER®fancy’i vitrine çıkararak sürdürülebilir dokumaya yönelik olan katkıyı belirgin bir biçimde artıracak.

-Itema Group standında sergilenen ilk Itema GalileoRX rapier (kancalı) dokuma makineleri Denim Double Stretch (2300mm) dokuyacak. Makine iSAVER®eco ile takımlandırılacak, denim dokumaya hassas-ayarlı iSAVER® modeli ve 2300mm dokuma genişliğinde sergilenen ikinci Itema GalileoRX, bir Hazır Giyim stilinde çalışacak. Itema rapier (kancalı) dokuma makinesi GalileoRX, ITMA Asya'da ilk kez Aralık 2022'de piyasaya sürüldü ve en yenilikçi dokuma teknolojisini Çin'deki doğru üretimin benzersiz avantajlarıyla birleştirmek için özel olarak tasarlandı. Çin'de bir araya getirilen en başarılı üst düzey rapier (kancalı) dokuma makinesi olan Itema R9000 ve daha sonra R90002'nin mirasından doğan GalileoRX, Çin ve Asya pazarlarının ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak için daha fazla teknolojik ve tasarım gelişmelerine sahiptir- tamamen açık bir platform olup, dokumacının gereksinimlerini tam olarak karşılamak için konfigüre edilmiştir.

Itema® Dokuma Makineleri Partner Stantlarında Sergileniyor

Itema dokuma teknolojisi, üstün çok yönlülüğü ve tekstil uzmanlığı nedeniyle geleneksel olarak tekstil makinesi üreticilerinin tercih ettiği bir seçenek olarak kabul edilmektedir. 10 adet Itema dokuma makinesinin, Jakarlı ağızlık açma makinesi üreticilerini ve etiket tezgâhı sağlayıcılarını kapsayan partner stantlarda sergilenmesinin nedeni burada yatıyor. Detaylı Olarak:

-Itema R90002, 1900 mm ve 2300 mm etiket için, ve Itema GalileoRX, 1900 mm ayakkabılar için, Huzhou Hyundai (Julibao) standında teşhir edilecek.

-Itema R90002, 1900mm ayakkabı kumaşları için, Tongxiang standında teşhir edilecek.

-Saree kumaşları dört farklı partner standında sergilenecek: Song&Song standındaki, 3800mm Itema GalileoRX, Qihui standındaki, 3800 mm Itema GalileoRX, Huiling standında 3800 mm Itema GalileoRX, Jiabao standında, 3800 mm Itema R90002.

-WuMu standında 3400 mm Itema GalileoRX, Hazır Giyim kumaşı dokuyacak

-Lilai standında sergilenen 2400 mm Itema GalileoRX, Etiket kumaşları üretecek.

Itema Group: Asya Pazarları İçin Eksiksiz Bir Teklif

Itema'nın dokuma makineleri yelpazesine ek olarak ziyaretçiler, yeni Itema Müşteri Portalı HelloItema, OEM Yedek Parçalar ve Satış Sonrası Destek dâhil olmak üzere yalnızca Itema'nın garanti ettiği ek ve değerli teklifleri keşfetmek için Grubun varlığından yararlanabilirler.

Şirketin yedek parçalar ve satış sonrası ekipleri, yüksek kaliteli değiştirme parçaları, makine performansını optimize etmek ve mevcut tezgahlarda en son Itema yeniliklerini adapte etmek için, tezgahlara yeni bir hayat vermek için elektrik, elektronik ve mekanik onarımların yanı sıra, dünya çapında 7 lokasyonda mevcut olan ItemaKampüs eğitimleri sayesinde Itema dokumacılarının dokuma makinelerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlayacak eğitimler sunmak için  özelleştirilmiş yükseltme kitleri aracılığıyla müşterilere gönül rahatlığı sunmak söz konusu olduğunda hızlı ve güvenilir hizmet sunmak için sahada olacaklar.

2017 yılında Itema Group'a giren teknik kompozit ürünlerin lider tedarikçisi Lamiflex®- Itma Asia'da Itema Group Standında en iyi Avrupa kalitesinin garantisiyle ve sektör bilgi birikimi ve rekabetçi teklif avantajı ile herhangi bir dokuma makinesi markası için mevcut olan esnek rapier bantları ve zincir dişlileri gibi temel rapier atkı transfer bileşenlerinden oluşan geniş kataloğuyla ulaşılabilir olacak.

Itema Group ve şirketleri, dokuma sektöründe yeniliğe ve Made in Italy mükemmelliğine olan bağlılığını teyit etmek ve göstermek için tasarlanmış bir ürün yelpazesiyle ve Itema Group dünyasını ve haberlerine doğru derinleştirmesine bir bakış açısı için birçok fırsatla birlikte ziyaretçilerini karşılayacaklar.

Itema Dokuma Makineleri Çin Tesislerinde Itema Teknik Kumaşlar Açık Ev Etkinliği

Itema, tamamen teknik tekstil dünyasına adanmış bir Açık Ev Etkinliğine ev sahipliği yapmak üzere Şanghay'daki tesislerinin kapılarını açmak için ITMA Asya'dan yararlanacak. Etkinlik, 20 Kasım'dan 22 Kasım'a kadar her gün gerçekleşecek- ve endüstri eğilimlerini derinleştirmek ve Negatif ve Pozitif Rapier'den karbon fiber ve süslü stiller için Monorapier, Havajeti ve efsanevi Projektil’e kadar teknik kumaşları dokumak için pazardaki en eksiksiz dokuma makinesi portföyü hakkında daha fazlasını keşfetmek için kaçırılmayacak bir etkinliği temsil ediyor.

Açık Ev Etkinliği Sırasında Gösterimde:

-Itematech monorapier Unirap dokuma karbon bant kumaşı

-Ağır filtre kumaşı dokuyan Itematech rapier Hercules

-Fiberglas dokuyan Itema rapier GalileoRX

Itema Dokuma Makineleri Çin'deki Itema Teknik Kumaşlar açık ev etkinliği yalnızca davetle yapılan bir etkinliktir, ancak ITMA Asya fuarının ziyaretçileri ana Itema stant resepsiyonundan etkinliği ziyaret etmek için günlük servis otobüsünden yararlanma talebinde bulunabilirler.

Itema Hakkında

Itema, sınıfının en iyisi dokuma makineleri, yedek parçalar ve entegre hizmetler dâhil olmak üzere gelişmiş dokuma çözümlerinin önde gelen küresel sağlayıcısıdır. Itema'nın yüzde altmışı Gianni Radici'nin aile varislerine (Angelo, Maurizio, Paolo, Maria Grazia ve Bruna kardeşler) ve %40'ı Arizzi ve Torri ailelerine aittir. Itema Grubu iş alanları aynı zamanda endüstriyel ve inovasyonu da içerir. Aslında, son yıllarda Grup, 2014'te oluşturulan ve 2021'de kendini tamamen çığır açan tekstil ve endüstriyel çözümler geliştirmeye adamış köklü bir şirkete dönüşen Itema gelişmiş inovasyon merkezi Lamiflex®, Schoch® ve Itemalab® gibi inovasyon odaklı şirketlerdeki hisseleri sayesinde tamamlayıcı, hızlı büyüyen pazarlara doğru çeşitlendi. Dünya çapında 1.000'den fazla çalışanı, İtalya, İsviçre, Çin ve Hindistan'daki birinci sınıf üretim tesisleri (sonraki Schoch ürünleri için, ndr) ile Itema, İtalya, İsviçre, Çin, Hindistan, Japonya, ABD, Hong Kong, Dubai ve Türkiye’de ticari ve satış sonrası hizmetler ile küresel bir varlığa sahiptir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster