Itema, SITEX Surat Uluslararası Tekstil Fuarı 2024'te Vitrine Çıktı

Dokuma makineleri, OEM yedek parçaları ve entegre hizmetler de dâhil olmak üzere gelişmiş dokuma çözümlerinin küresel lider sağlayıcısı Itema, 6-8 Ocak tarihlerinde Hindistan’da SITEX Fuarında.

  09 Şubat 2024 08:53 Cuma
Itema, SITEX Surat Uluslararası Tekstil Fuarı 2024'te Vitrine Çıktı

Itema, Surat dokumacılara gösterişli, sofistike ve modaya uygun Saree ve kadın elbise kumaşlarını en iyi şekilde üretmeyi garanti eden rapiyer (kancalı) makinelerinin mükemmel çok yönlülüğü ve üstün tekstil uzmanlığı sayesinde, Güney Gujarat Bölgesi'nde açık ara rapiyer (kancalı) dokuma teknolojisinin lider tedarikçisidir. Surat fabrikalarında kurulu olan etkileyici sayıdaki Itema Rapiyerli (Kancalı) R9500 ve R9000 ailesi modelleri, farklı iplikler ve dokuma hatlarıyla yapılan kumaşları üretmek için dokumacılar tarafından Itema dokuma teknolojisinin nasıl tercih edildiğini kanıtlıyor.

Hindistan’da Pazar Lideri Itema

Itema Dokuma Hindistan Satış Genel Müdürü Sameer Kulkarni'nin açıkladığı gibi, “Itema'nın Surat Bölgesinde tercih edilen üst düzey dokuma makineleri tedarikçisi olduğunu doğrulayabilmemiz gurur verici. 2023 yılında Surat dokumacıları gelişmiş rapiyerli (kancalı) dokuma makinelerimiz için önemli sayıda sipariş vererek Itema'nın pazardaki varlığını ve aynı zamanda bölgenin tekstil endüstrisinin modernizasyonunu teyit etti. Sitex, müşterilerimizle tanışmak, yeni projeleri ve gelecekteki gelişmeleri tartışmak için mükemmel bir etkinlik."

Itema, SITEX'te 3800mm dokuma en genişliğinde ve 6144 kancalı Jakar ağızlık açma makinesine sahip Stäubli LX PRO ile ekipmanlandırılmış Rapiyerli (kancalı) R9500-2 dokuma makinesini sergileyecek. Stäubli standında (256 numaralı stant) sergilenen makine, bölgedeki fabrikalarda geleneksel olarak üretilen bir kumaşı dokuyacak ve yerel dokumacıların üretim ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yapılandırılacak.

Ayrıca Itema personeli tüm dokuma yeniliklerini ve en son şirket güncellemelerini ziyaretçilere göstermek için orada olacak. Itema (ve önceki markalar – Somet, Vamatex ve Sulzer) yedek parçaları ve satış sonrası gelişmiş çözümleri, makine performansını optimize etmek için özelleştirilmiş yükseltme kitleri gibi, dokuma tezgâhlarına yeni hayat vermek için ve mevcut dokuma tezgâhlarında ve elektrikli, elektronik ve mekanik tamir ve onarımlarda en son Itema yeniliklerini destekleyen tüm fırsatları keşfetme olanağı ile özel bir odağa sahip olacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster