Picanol, Enerji Tasarrufundaki Çözümleri ile Büyük İlgi Görüyor

Teknik kumaşların dokunması alanında yeni çözümler sunan Picanol, Pakistan’da OmniPlus Summum airjet ve OptiMax rapierli dokuma makinelerindeki son yenilikleri tanıttı

  05 Ocak 2015 09:29 Pazartesi
Picanol, Enerji Tasarrufundaki Çözümleri ile Büyük İlgi Görüyor

Pakistan’ın Lahor kentinde düzenlenen Igatex Giyim ve Tekstil Makineleri Fuarı’na katılan dokuma makine sektörünün güçlü isimlerinden Picanol, sergilediği son teknoloji ürünler ile büyük ilgi topladı. Son beş yılda, Pakistanlı dokumacılara, 2000’den fazla OmniPlus Summum airjet ve OptiMax rapierli dokuma makineleri tedarik eden Picanol, enerji sıkıntısının yaşandığı ülkede, enerji tasarrufu sağlayan makineleri ile önemli bir pazar payına sahip.

OmniPlus Summum Airjet Dokuma Makinesi

Pakistan’da büyük talep gören OmniPlus Summum airjet dokuma makinesi Picanol’un airjet OMNI serisinin en başarılı ürünü kabul ediliyor. Tam elektronik basınç düzenleyici bulunan OmniPlus’ta röle ronzzle için üçlü  hava tankı bulunuyor. Bu sayede daha geniş üretim uygulamaları sunan OmniPlus, enerji tüketimi anlamında önemli tasarruf sağlıyor. 2011 rpm hızı ile teknik tekstil uygulamaları da gerçekleştirilebilen OmniPlus’taki BlueBox sistemi sayesinde atkı atma sorunu da minimuma indirildi.

OptiMax Esnek Rapierli Dokuma Makinesi

Üretimde esneklik talep eden Pakistanlı tekstil üreticilerinin tercihi olan OptiMax esnek rapierli dokuma makinesi; kumaş kaplama, taşıma bandı ve halı tabanı üretimi için kullanılabiliyor. 540 santim genişliğinde olan OptiMax’ın en önemli özellikleri arasında sert ve hacimli teknik ipliklerinin hızla ve sorunsuz bir şekilde eklenebilmesi ve sunduğu enerji maliyet avantajı bulunuyor. Ecofill sıfır atık sistemini de bünyesinde bulunan OptiMax, interaktif ekranı sayesinde kullanıcı dostu olarak öne çıkıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster