Lectra Sunduğu Yazılımlar İle Modanın Hizmetinde

Lectra geliştirdiği Kaledo tekstil yazılımı ile tekstil ve koleksiyon tasarımının getirdiği tüm gereksinimleri karşılıyor.

  19 Kasım 2014 09:34 Çarşamba
Lectra Sunduğu Yazılımlar İle Modanın Hizmetinde

Kumaş, deri, teknik tekstil ve kompozit mater­yaller kullanan tasarımcılar için özel enteg­re teknoloji ürünleri sunan Lectra, hazır giyim sektöründeki firmalar ve tasarımcılar için sunduğu çözümlerle öne çıkıyor. Lectra, tasarımcılar için geliştirdiği Kaledo tekstil yazılımları ile tekstil ve koleksiyon tasarımının getirdiği tüm gereksinimleri karşılıyor.

Kaledo

Profesyonel çalışma için geliştirilmiş bir platform olan Kaledo, kumaş ve giysi tasarımcılarına, koleksiyon hazırlamak ve yönetmek için gerekli görsel ve sanal ortamı sağlıyor. Tasarım ile ürün geliştirme arasındaki iletişimi kolaylaştıran Kaledo, ürün geliştirme sürecindeki tasarımcılar, tedarikçiler, modelistler ve numune bölümü ile ilk aşamadan itibaren koordinasyonu kurarak ürün bütünlüğünü tüm süreç boyunca korumaya olanak sağlar. Bu sayede varyant model hazırlıklarının ve düzeltmelerin hızla yapılabilmesine olanak sağlıyor.

Tasarımcıların ihtiyaç duyduğu bilgilere kolay erişim sağlayarak tasarımcılara kullanımı çok daha basit bir çalışma ortamı sağlayan Kaledo ürün grubunda yer alan Kaledo Collection, Kaledo Print, Kaledo Knit ve Kaledo Weave sayesinde kullanıcılar birçok tasarımı ve varyantlarını kolayca hazırlayabilme imkanı sağlanıyor.

Kaledo Print, Kaledo Weave ve Kaledo Knit

Baskı kumaş, dokuma kumaş ve triko tasarımı için geliştirilmiş Kaledo Print, Kaledo Weave ve Kaledo Knit yazılımları, kendi tasarladıkları kumaşlarla koleksiyonlarını oluşturmak ve böylece rakiplerinden farklı olmak isteyen firmaların gereksinimlerini karşılıyor. Kaledo tekstil yazılımlarının sunduğu çok sayıda olanak, tasarımcıların birçok fikri denemesini sağlayarak yaratıcılığı serbest bırakıyor. Özellikle profesyonel kullanım için geliştirilmiş, kolay kullanımlı tekstil yazılımları ayrıca tasarımcıların üretime vermeye hazır teknik spesifikasyonlar oluşturmasına imkan veren Kaledo tekstil yazılımları sayesinde firmalar, hazır tasarım alma maliyetini de ortadan kaldırmış olur.

Kaledo Collection

Kaledo Collection’da bulunan sürükle - bırak işlevleri kullanılarak kumaşlarla birleştirilip ekranda hızla simüle edilebilme özelliği ile varyant geliştirilebilir. Ayrıca tasnif ve dosyalama işlevleri ile arşiv yönetimi kolaylaştırıldığı Kaledo Collection’da modeller üzerinde gerçekleştirilen değişiklikler otomatik olarak güncellenerek ve bu düzeltmeler ilişkili tüm belgelere yine otomatik olarak yansıtılabilir.

Otomatik rapor özelliği sayesinde, ürün geliştirme sürecinde rolü olan herkesin, gereksinim duyduğu verilere anında erişebilmesi sağlandığı Kaledo Collection’da ürünün son hali, model ismi, kullanılacak renkler, kumaş ad ve kullanım yeri, diğer malzeme listesi yetkisi olan tüm kullanıcılar tarafından görülebilir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.