Mükemmel Tam-Kapsamlı Destek için Bakım Çözümleri

Karl Mayer'in bakım çözümleri, makine çalışmasının her alanında yeni standartlar belirliyor.

  06 Temmuz 2023 09:21 Perşembe
Mükemmel Tam-Kapsamlı Destek için Bakım Çözümleri

Karl Mayer Grubu için satış sonrası servis, sadece yedek parça tedarik etmek ve reaktif hizmetler sağlamaktan daha fazlası anlamına gelir. Küresel oyuncu, konuya bütünsel bir bakış açısı getiriyor ve makinelerinin genel performansını (OEE) en üst düzeye çıkarmayı ve işletme maliyetlerini (OpEx) en aza indirmeyi amaçlayan "Bakım Çözümleri" sunuyor. Her şey service4you ve daha fazlası hakkında: uzman desteği, yedek parça temini ve çevrimiçi hizmetler. Özellikle, dijital destek tekliflerine güçlü bir şekilde odaklanmak, müşterilerin benzersiz sonraki seviye destekten faydalanması anlamına gelir. Bundan yararlanmak isteyen herkes, yeni, açık bir şekilde yapılandırılmış Müşteri Portalı aracılığıyla bireysel çözümlere hızlı ve kolay bir şekilde erişebilecek. Yeni platform ve özellikleri, ziyaretçilerin tanıması ve test etmesi için Karl Mayer Grubu'nun Itma Milano'da bulunan standında satışa sunulacak. Bakım Çözümleri’nden öne çıkan diğer sergiler hakkında öncelikli bakış açıları ve ileri bilgiler aşağıda bulunabilir.

Müşteri Portalı Üzerinden Kolay Erişim

Yeni Müşteri Portalı, müşterilerin günlük işlerinde daima güncel kalmalarını sağlar. Hızlı, konumdan bağımsız destek ve uzaktan yardım, yedek parça, eğitim ve hizmetler için 7/24 talep ve siparişler veya herhangi bir zamanda veya bir yerde bir bakışta tüm makine verileri -o anda ne gerekli olursa olsun, çevrimiçi kokpit Karl Mayer Grubu'nun tüm dijital ürünlerine erişim sağlar ve kullanıcıya Bakım Çözümleri'nin engin destek dünyasında hızlı ve hatasız bir şekilde rehberlik eder. Hizmet taleplerinin durumu ile ilgili bilgiler "Biletlerim" sekmesinin altında da mevcuttur. Yeni bilet sistemi, müşterilerin büyük fayda deneyimlediği hizmet taleplerinde hız ve şeffaflık sağlıyor. Yeni bir enerji izleme çözümü, enerji tüketimine açık bir genel bakış sağlar.

Sektörlerindeki en son makineler, tekstiller, iş fırsatları ve konular hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler, my TEXTILE NEWS çevrimiçi bilgi portalına da yalın bir oturum ile giriş yapabilirler.

Müşteri Portalının teklifleri şimdiye kadar Karl Mayer Grubu'nun tüm çözgülü örme müşterileri için ulaşılabilirdi. Diğer tüm iş birimlerine doğru bir uzantı planlanmaktadır. Itma'da ziyaretçiler bir şeyleri denemeye ve deneyimlemeye davet edilecek. 'Dokun & Keşfet' sloganı altında, geniş yelpazede destek çözümleri ile Müşteri Portalı'nda geniş formatlı dokunmatik ekranlar çevrimiçi ziyaret için kullanılabilecektir.

Maksimum Makine Erişimi için Uzaktan Servis

Yerinde destek, ancak uzaktan! Karl Mayer Grubu'nun Uzaktan Hizmeti sayesinde, küresel oyuncunun servis uzmanlarıyla, makinede herhangi bir komplikasyon olması durumunda, doğrudan vaka merkezli kolayca iletişime geçilebilir ve teşhis ve problem çözme için veriler akıcı bir şekilde paylaşılabilir. Müşteri, maksimum üretim güvenilirliğinden ve makine erişilebilirliğinden yararlanır. Üretimdeki performans düşüş süreleri azalır ve hiçbir seyahat maliyeti oluşmaz. Yüksek verimli destek hattına uzaktan erişmek, yeni Müşteri Portalı aracılığıyla çocuk oyuncağıdır. Ön koşul, makinenin Karl Mayer Grubu'nun KM.ON iş biriminin güvenli bulutuna bağlanmasıdır.

Bağlantı Paketi ile Mükemmel Ağ Bağlantısı

Karl Mayer Grubu'nun Bağlantı Paketi, makinenin bulut ile ağa bağlantısını mümkün kılar. "Karl Mayer'in dijital dünyasına erişiminiz" sloganına uygun olarak, donanım ve yazılımın birleşimi, Karl Mayer Grubu'nun tüm dijital çözümlerine erişimin temelini oluşturur. Paket ayrıca, özellikle "k.ey" uzak uç aracılığıyla basit, güvenli veri aktarımıyla hızlı uzaktan iletişim için ön koşulları ve makine çalışmasının izlenmesi için k.manangement kontrol paneli sağlar.

Destek Çözümleri Seçeneğiyle Care X-Tend Paketi

Bağlantı Paketine ek olarak, Karl Mayer Grubu ayrıca kapsamlı, kişiselleştirilmiş destek sağlamak için bir dizi seçkin Bakım Çözümleri paketi sunar. Böyle bir paket, Care X-Tend Paketidir. Destek hizmetlerini birleşik bir formatta sipariş edenler, planlanmamış performans düşüş sürelerini en aza indirebilir ve makine operasyonlarının güvenliğini ve kârlılığını en üst düzeye çıkarabilir. Ayrıca, bakım işi için maliyetler ve süreler daha hesaplanabilir hale gelir ve vardiyalı çalışma daha iyi koordine edilebilir. Tüm bunlar, iyi niyet süresinin uzatılması, sınırsız uzaktan servis ve iyi niyet hizmetlerinin bir parçası olarak aşınmayan parçaların değiştirilmesi ile ödüllendirilen yıllık makine bakım kontrolü de dâhil olmak üzere seçilmiş satış sonrası hizmetler ile mümkün olmaktadır.

Buna ek olarak, profesyoneller ve uzmanlar bilgi birikimiyle çevrimiçi olarak ve bireysel randevu ile ulaşılabilir. Uzaktan iletişim e-posta, Microsoft Teams, telefon veya sohbet yoluyla gerçekleşir. Danışmanlık oturumlarının konusu, bireysel makineler, üretilen malların kalitesi ve tekstil ürünü geliştirmeleri hakkında sorulardır.

Enerji Tüketiminde Şeffaflık

Enerji İzleme, verimlilik ve optimizasyon potansiyelini belirlemek için müşterilere makinelerinin enerji tüketimi hakkında gerçek zamanlı bilgi sağlar. Farklı çalışma konumları- üretim, yedekleme ve ısıtma- ve farklı referans değerleri- ürün başına ve ana mil devir sayacı başına- dikkate alınır. C02 ayak izi ve maliyetleri verilerden geri çağrılabilir. Bunun nasıl çalıştığı, Milano'daki HKS 3M-ON'da "Dokun & Keşfet" alanındaki Bakım Çözümleri standında yeni geliştirilen izleme çözümünün bir önizlemesiyle birlikte canlı bir gösterim yoluyla diğer şeylerin yanı sıra sergilenecektir.

Enerji İzleme, gerçek zamanlı verilere ek olarak, bireysel makinelerin tarihsel verilerini de sağlar- ayrıca toplam tüketime ilişkin, örnek olarak tüm makine filosuna genel bir değerlendirme olarak.

Bu şeffaflık, örneğin makine hızını ve dolayısıyla enerji maliyetlerini üretim hedeflerine optimum şekilde eşleştirerek müşterinin enerji tasarrufu yapmasına yardımcı olur.

Hız odaklı olmaları durumunda, enerji tüketimi için gerekli olan maliyetler fiyata özel olarak dâhil edilebilir. Sürdürülebilirliğe odaklanıldığında, adapte edilmiş bir makine hızıyla enerji tüketimi ve maliyetler azaltılabilir.

Ayrıca farklı makinelerin ve farklı parçaların tüketim verileri karşılaştırılabilir. Karşılaştırma, seçili makineleri açıp kapatarak tüketim akımlarını dengelemek için kullanılabilir. Geçmiş veriler, örneğin hibe başvuruları veya çevre sertifikaları için enerji raporlarında da derlenebilir. Yeni enerji izlemenin optimizasyon potansiyelini ortaya çıkarmak için bu ve diğer kullanım vakaları Milano'da sunulacak.

Yeni Özelliklere Sahip Web Mağazası Yedek Parçaları

Web Mağazası Yedek Parçaları, bir fare tıklamasıyla orijinal üretimden yedek parça sipariş etmeyi mümkün kılar. 7/24 efektif alışveriş için çevrimiçi araç 12 dilde mevcuttur ve şimdi sipariş verirken yüksek kaliteli ürün görselleri aracılığıyla kolayca tanımlanabilen 4.000'den fazla yedek parça içermektedir. Hızlı teslimat, dünyanın her yerindeki sayısız mağaza ve stok merkezi tarafından sağlanırken, yeni ve ilgili yedek parçaların önerilmesi ve kullanıcıya özel interaktif yedek parça kataloğunun oluşturulması gibi kullanışlı özellikler, aracı kullanırken katma değer sağlar.

Itma için tam zamanında, Web Mağazası gelişmiş performansla geliyor. Yeni özellikler arasında, bir teklifi hızlı bir şekilde siparişe dönüştüren "Teklif & sipariş" işlevi ve bireysel bir alışveriş sepeti listesi aracılığıyla daha da basit sipariş için "Parçalarım listesi" yer alır. Müşteriler, seçilen nakliye hizmeti sağlayıcılarıyla çalışırken gönderilerinin teslimat durumu hakkında da bilgi edinebilir ve bir filtreleme işlevi, ilgili belgeleri bulmalarına yardımcı olur.

Desen Değişiklikleri Her Zamankinden Daha Kolay

Web tabanlı yazılım çözümü k. yenilik Core Lite, sınırsız tekrar uzunluğuyla ve desen diskleriyle zaman alan işlemler olmadan bulutta hat geçişlerine olanak tanır. Maksimum esnekliğe ek olarak, genel işlem süreci için faydalar sunulur. Örneğin, mekanik veri taşıyıcıların üretimi, nakliyesi ve depolanmasından kaynaklanan maliyetler ve çevresel etki korunabilir, geçiş süreleri azaltılabilir ve işletim hatalarından kaynaklanan riskler azaltılabilir.

Herhangi bir mobil cihazdan uygun bir şekilde ilk adım, ürün konumu, makine tipi, ölçüm ve hat uzunluğu gibi temel verileri tanımlamaktır. Daha sonra, önceden oluşturulmuş desenlerin zincir bağlantı notasyonları içe aktarılabilir ve k.yenilik Core Lite  ile kolayca düzenlenebilir veya- yeni hatların oluşturulması için- her bir zemin kılavuz çubuğu için basit tasarımların vatka değerleri girilebilir. Hattın görselleştirilmesi genel değerlendirme sağlar. Son olarak yazılım tarafından bir akıllı uzman kontrolü yapılır, örnek veriler KM.ON bulutuna aktarılır ve oradan doğrudan makineye indirilir. KAMCOS® 2 ekipmanı ve bulut ile ağa bağlı elektronik desen tahrikine sahip modeller uygundur.

Veri Güvenliği En Büyük Önceliktir

KM.ON, makine verilerini korumaya değer bir varlık olarak kabul eder. Bu koruma, yerleşik ve kabul görmüş güvenlik prosedürleri kullanılarak sağlanır. Şirket, en yüksek güvenlik ve performans standartlarını sağlayan son teknoloji çözümlere dayalı bir bağlantı stratejisi izliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.