Mahlo’dan Sürdürülebilirlik Çözümleri

Alman makine üreticisi Mahlo sektörde mevcut olan ağ ve sürdürülebilirlik konusunda atkı düzeltici ve otomasyon alanında son gelişmelerini sundu.

  27 Kasım 2018 00:00 Salı
Mahlo’dan Sürdürülebilirlik Çözümleri

Otomatik atkı düzeltici teknolojisi Mahlo’nun tekstil sektöründeki en önemli özelliği; kumaştaki bozulmaların taranması ve otomatik olarak düzeltilmesi ilkesi, Alman düşüncesinden ilham alıyor ve günümüzde tüm modern otomatik doğrultma sistemlerinin temelini oluşturuyor. Satış Müdürü Thomas Höpfl, “Generation 15 makinelerimizle, 70 yılı aşkın tecrübesini en son teknoloji ile birleştirdik ve yine tekstil üretiminde ve son işlemlerinde standartları belirledik” dedi. Kendinden optimizasyon fonksiyonuna sahip akıllı kontrol algoritması, buna uyarlanmış hidrolik veya elektrikli makara konumlandırmasıyla birlikte, tüm bozulmalarının güvenilir bir şekilde ortadan kaldırılmasını sağlar. En karmaşık ürün yapıları bile sorun oluşturmaz. Standart ürüne alternatif olarak özel ürün yapıları için tarama sistemleri mevcuttur. Desenli ürünlerin (dantel, jakar, baskı, havlu kumaş) tarama ve distorsiyon düzeltmesi de kolayca mümkündür.

Otomasyon sistemleri ile Makineye Her Yerden Erişim

Yeni Genaration 15 makineleri ile Mahlo, müşterilerinin makinelerinde artan bağlantı taleplerine de cevap veriyor. Mahlo düzleştiriciler, sensörler ve kontrol döngüleri, mevcut makinelerin bireysel verisinden sadece bir tık kadar uzağındadır. “Müşteriler uygun sensör teknolojisini ve uygun ağ bağlantısını kullanırlarsa, bir İnternet bağlantısının olması şartıyla, makineye her yerden erişebilirler. Müşteriler ayrıca herhangi bir makineyi ağa OPC UA sunucusu üzerinden uygun bağlantı ile bağlama seçeneğine sahiptir, ”diye açıklıyor Höpfl.

Üretimde Sürdürülebilirlik

Tekstil üreticileri için gittikçe daha önemli hale gelen bir diğer unsur da üretimde sürdürülebilirlik. Mahlo tarafından sunulan proses kontrol sistemleri kullanılarak, ağırlık, artık nem, bekleme süresi veya nem gibi kritik parametreler ölçülebilir ve kontrol edilebilir. Bu, ürünün başlangıçtan itibaren gereksinimleri karşıladığını ve üreticinin ne hammadde ne de enerji harcadığını gösterir. Itma Asia fuarındaki standında, Mahlo ekibi hangi sistemlerin hangi müşteri gereksinimlerine uyduğunu da açıkladı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.