Merakla Beklenen Fuarın Alan Başvuruları Açıldı

28- 31 Ekim 2025 tarihlerindeki etkinlik için çevrimiçi alan başvuruları 9 Nisan'dan itibaren gerçekleştiriliyor.

  26 Nisan 2024 08:30 Cuma
Merakla Beklenen Fuarın Alan Başvuruları Açıldı

Itma Asia + Citme, Singapur 2025 etkinliği, geçen Haziran ayında Milano'da açılışından bu yana artan düzeyde ilgi gördü. Bölgesel pazar fırsatlarından etkilenen birçok önde gelen tekstil teknolojisi markası, 9 Nisan 2024'ten itibaren çevrimiçi alan başvurusu açıldığında stant alanlarına başvurmayı sabırsızlıkla bekliyor.

Singapur edisyonu 28- 31 Ekim 2025 tarihleri arasında Singapur Fuarı'nda düzenlenmesi için takvime alındı. CEMATEX (Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Komitesi), Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) ve Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi CCPIT'e (CCPIT-Tex) aittir. Fuar sahiplerine göre, Singapur fuarının sadece Güney ve Güneydoğu Asya'yı değil aynı zamanda Orta Doğu'daki çok önemli pazarları da hedeflemesi nedeniyle makine üreticilerinden gelen taleplerde büyük bir artış var.

CEMATEX Başkanı Sayın Ernesto Maurer açıklamalarında; “Bu tekstil ve hazır giyim merkezlerinden teknoloji alıcıları, üretimlerini modernize etmek ve yükseltmek için maliyet tasarruflu ve sürdürülebilir çözümler kaynaklarken, bu bölgeler üyelerimize büyük fırsatlar sunuyor. Singapur etkinliği, Avrupa'daki ITMA fuarımızı ve Çin'deki Itma Asia + Citme fuarımızı tamamlıyor. Platform, katılımcılarımızın pazar odağını genişletmeye ve pazarlarını çeşitlendirmeye yardımcı olacak ve daha önce bu iki fuara katılamamış birçok alıcıyla etkili bir şekilde etkileşim kurmalarına olanak tanıyacak. Bu alıcılar için Singapur'un kendi ülkelerine lokasyon avantajı nedeniyle ve hatta vize dostu prosedürleri nedeniyle daha erişilebilir olduğuna inanıyoruz" dedi.

CTMA Başkanı Sayın Gu Ping şunları söyledi; “Singapur'daki kombine sergi, CITME için yeni bir gelişim aşamasını başlattı. Singapur edisyonunda bölgesel fırsatlar dalgasına doğru ilerlerken üyelerimizi de yanımızda getirmekten dolayı heyecan duyuyoruz.”

Japonya Tekstil Makineleri Birliği (JTMA) Başkanı Sayın Daisuke Murata şunları söyledi; “Itma Asia + Citme sahiplerini Asya'da ikinci bir fuar düzenlemeye karar verdikleri için tebrik ediyoruz. Singapur fuarı, üyelerimizin Asya'daki ve hatta Orta Doğu'ya kadar uzanan diğer bölgesel tekstil merkezlerinde daha etkin olmaları açısından faydalı olacak.’’

Önde gelen tekstil teknolojisi sağlayıcıları da kombine etkinlik için alan başvurusunun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Dilo Systems GmbH'den Sayın Rebekka Dilo, grubun Itma Asia + Citme 2025'in Singapur edisyonunu sabırsızlıkla beklediğini paylaştı. Heyecanla şu ifadeleri paylaştı; "Tüm tekstil endüstrisinin önemli bir buluşması olarak, en yenilikçi inovasyonlarımızı sergilemek için bizim açımızdan harika bir fırsat.’’

Hindistan Tekstil Endüstrisi Konfederasyonu (CITI) Genel Sekreteri Sayın Chandrima Chatterjee, etkinliğin Singapur'daki vitrini hakkında memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi; ‘’Fuarın Şanghay'dan Singapur'a kadar genişletilmesi, Asya tekstil endüstrisinin, özellikle de Hindistan'ın büyüyen taleplerine karşılık veriyor. Bugün endüstri, üretimi optimize etme, tedarik zinciri risklerini en aza indirme, kalite ve son süreçlerin daha iyi kontrol edilmesi ve üretimin her alanında sürdürülebilirliğin artırılması ihtiyacını karşılayacak teknolojiler arıyor."

Yetkili şu sözlerle konuşmasını sürdürdü; ‘’Bu ihtiyaçlara cevap vermek ve dünyanın bu en büyük tekstil üretim ve ihracat bölgesinin en son teknoloji ve inovasyonları genişletmesine yardımcı olmak için Singapur fuarını sabırsızlıkla bekliyoruz."

Bölgesel Büyümeyi Yöneten Lider Tekstil Teknolojileri Fuarı olarak ilan edilen Itma Asia + Citme Singapur 2025'in 60.000 metrekare brüt alana sahip olması bekleniyor. 700'ün üzerinde katılımcı ve 30.000 ziyaretçi çekmeyi hedefliyor.

Kombine etkinlik ITMA Hizmetleri tarafından organize ediliyor ve Beijing Tekstil Makineleri Uluslararası Fuarlar Ltd. tarafından ortaklaşa organize ediliyor.

ITMA ASIA ve ITMA Hakkında

CEMATEX, 2001 yılında Itma Asia fuarını düzenlemeye başladı ve ardından 2005 yılında Japonya Tekstil Makineleri Birliği tarafından desteklenen ikinci bir etkinlik izledi. Her iki etkinlik de Singapur'da düzenlendi. ITMA ASIA, 2008 yılında Şanghay'da CITME ile birleşti.

CEMATEX, dünyanın en büyük tekstil ve hazır giyim teknolojisi fuarı ITMA'nın sahibidir. Tekstil makineleri fuarları olimpiyatları ITMA, 1951 yılından beri her 4 yılda bir Avrupa'nın çeşitli lokasyonlarında düzenleniyor. Bir sonraki fuarı 2027 yılında Hannover'de gerçekleştirilecek.

CITME Hakkında

Çin Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı CITME, 1988 yılında açıldı. Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA), Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, CCPIT (CCPIT-Tex) ve Çin Uluslararası Fuar Merkezi Grup İştirakleri Ltd. (CIEC)’e aittir. 2 yılda bir Beijing’de düzenlenen gösteri, 2006 yılına kadar 10 kez vitrine çıktı.

ITMA Asia + CITME Hakkında

ITMA Asia + CITME, 2008'den bu yana her iki yılda bir Şanghay'da düzenleniyor. 8 edisyondur başarıyla düzenlenen kombine etkinliğin önümüzdeki 2024 ve 2026 şovları Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde (Şanghay, Çin) yapılmaya devam edecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.