İnter Tekstil, Sektöre Makine Tedariği Sağlamaya Devam Ediyor

Köklü bir mümessillik firması olan İnter Tekstil 1984 yılından bu yana tekstil sektörüne hizmet vermeye devam ediyor.

  30 Mart 2020 16:38 Pazartesi
İnter Tekstil, Sektöre Makine Tedariği Sağlamaya Devam Ediyor

İstanbul merkezli Tekstil Boya, Baskı ve Terbiye alanında uzmanlaşmış bir temsilcilik firması olan İnter Tekstil temsil ettiği markalar sayesinde sektörde güçlü bir yere sahip. İnter Tekstil Genel Müdürü Mehmet Özcan çalıştıkları firmaların imal ettiği makine teknolojilerinin tekstil üretimine katkılarını anlatarak sektör temsilcilerine destek verdiklerini söyledi.

Kapsayıcı Hizmet

İnter Tekstil satış ve satış sonrası aşamalar dahil olmak üzere kapsayıcı bir hizmet sunuyor. Yatırım için en uygun koşulları sağladıklarını belirten Özcan “ Satış sonrasında da teknik destek ekibi mühendislerimizle makinelerin sorunsuz ve doğru kullanımını sağlıyoruz. Tekstil sektöründe çalışmakta olan ya da yeni yatırım yapan firmalarla bu alandaki birikimimizi ve deneyimlerimizi paylaşarak, olabildiğince doğru kararlar almalarına katkıda bulunmaya çalışırız. İçinde bulunduğumuz yıllarda yatırım yapmak, üretmek ve bu ürünü satabilmek geçmişe daha zor olmasının yanı sıra daha fazla bilgi ve emek istemektedir.” dedi.

İnter Tekstil’in Türkiye temsilciliğini yaptığı firmalar ve imal ettikleri makine grupları:

BRÜCKNER : Kumaş fiske makineleri (Ramözler ), kumaş kurutma makineleri, sanfor makineleri, teknik tekstil tesisleri,ısı geri kazanım tesisleri , egzoz havası temizleme sistemleri.

OSTHOFF – SENGE: Dokuma ve Örme kumaşlar için Yakma makineleri,

ERHARDT + LEIMER : Atkı düzelticiler, May sayma –Gramaj kontrol sistemi, tüp kumaş kesme / halat açma makineleri, kumaş kılavuz ve açma sistemleri; kenar ve orta kesme sistemleri, ramöz ve kurutma giriş ve kontrol sistemleri.

FONG’S EUROPE / FONG’S : Kumaş Boyama makineleri, Bobin Boyama Kurutma makineleri.

GOLLER : Kontinü ıslak terbiye tesisleri ( kontinü  kasar makinesi , merserize makinesi, yıkama   makinesi, pad-steam kontinü boya hattı, pad- batch, Flash Ager )

THEN : Airflow ( havalı ) kumaş boyama makineleri,

SPG PRINTS - Stovec Industries Limited: Rotasyon Baskı makineleri.

ANDRITZ : Kalenderler.

LACOM: Laminasyon ve Kaplama makineleri.

 

Trendleri Yakından Takip Ediyorlar

Tekstildeki yeni trendleri yakından takip eden İnter Tekstil aynı zamanda, ECR Fuarcılık tarafından her yıl Eylül ayında düzenlenen ve tekstil sektöründeki yeni teknolojileri tanıtmanın yanı sıra önemli iş bağlantılarına da sahne olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makinesi Fuarı’na da katılım sağlamıştı. İnter Tekstil Genel Müdürü Mehmet Özcan fuar sonrası yapmış olduğu açıklamada “Tekstil sanayi boya-baskı-terbiye ve teknik tekstiller sektörlerinde dünyanın önde gelen imalatçılarının Türkiye temsilciliğini yapmakta olduğumuz şirketimiz için Kahramanmaraş çok önemli bir merkez. KTM fuarları her yıl daha da başarılı bir şekilde sektörü kucaklıyor. KTM 2019 Fuarı’ndan gerçek bir memnuniyetle ayrıldık.” ifadelerini kullanmıştı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.