Brückner, Pazar Liderliğini Korumaya Devam Ediyor

Küresel tekstil üreticisi Brückner, JSC’den aldığı cam elyaf finisaj hattı siparişiyle pazar liderliğini elinde tutmaya devam ediyor.

  12 Haziran 2020 17:36 Cuma
Brückner, Pazar Liderliğini Korumaya Devam Ediyor

Brückner pazar liderliğini korumaya devam ediyor. Dünya çapında bilinen birçok elektronik cam üreticisi fabrikalarında Brückner’in cam lifli kumaş apreleme hattını kullanıyor. 1960 yılında kurulan şirket, müşteri memnuniyetini odak noktasına alarak son teknolojiyi üretimine yansıtmaktadır.

Geniş Yelpazede Çözümler Sunuyor

Brückner Grubu şirketleri müşterilerine iş ortaklarının ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda özel olarak tasarlanmış makine ve tesis mühendisliği alanında geniş bir yelpazede çözümler sunmasıyla öne çıkıyor. Şirket bugüne kadar birçok firmayla özel talep anlaşması gerçekleştirdi.

“90’lı Yılların Sonundan Bu Yana Brückner’i Tanıyoruz”

Son olarak, 1958 yılında kurulan ve Belarus merkezli JSC Polotsk Steklovolokno, küresel tekstil markası olan Brückner’e çok sayıda cam elyaf finisaj hattı siparişi verdi.

Steklovolokno'nun proje yöneticisi Hanna Padalitsa beklentilerinin karşılandığını ifade ederek “90'lı yılların sonundan bu yana Brückner'i tanıyoruz. Birlikte çalışma konusunda başarılı ve iyi bir deneyime sahibiz. O zaman Brückner, bugün hala Polotsk tesisimizde faaliyette olan elektrik yalıtımlı cam kumaşı finisajı ve tedariği için bir üretim hattı adapte etti. Brückner ile bu mükemmel işbirliğini sürdürmekten mutluluk duyuyoruz ve bu aile şirketi tarafından birkaç hat sipariş ettik. Tüm brückner ekibinin en üst düzeyde profesyonellik göstereceğine, sipariş ettiğimiz hatların en iyi kalitesini temin edeceğine ve şirketin her zaman olduğu gibi olağanüstü bir teknik ve satış sonrası hizmet sunacağına inanıyoruz. ” dedi.

David Nieper Tercihini Brückner’den Yana Yaptı

İngiltere merkezli lüks bayan giyim, triko ve gecelik üretimi yapan David Nieper tercihini Brueckner’den yana yaptı. İki şirket arasında terbiye teknolojisine sahip modern bir boyahane kurulumu için anlaşma sağlandı.

Hanno ile İkinci Kez Anlaştı

Daha önce de Hanno ile 2011 yılında kurulan kayış kurutucusunun ardından, artan talep nedeniyle makine kapasitesinin artırılmasına yönelik Brückner’le bir anlaşma daha imzalamıştı.

JSC Polotsk Steklovolokno Hakkında:

Belarus merkezli firma, cam elyafı, cam ipliğine, cam örgü ve silika malzemelere kadar çok çeşitli bir ürün gamına sahiptir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.