Andrıtz Yüz Maskesi İçin Yüksek Hızlı Dönüştürme Hattı Geliştirdi

Diatec, tek kullanımlık yüz maskelerinin üretimi için yüksek hızlı bir yüz maskesi dönüştürme hattı geliştirdi.

  16 Haziran 2020 09:12 Salı
Andrıtz Yüz Maskesi İçin Yüksek Hızlı Dönüştürme Hattı Geliştirdi

Uuluslararası teknoloji grubu ANDRITZ'in bir parçası olan Diatec, Yeni ANDRITZ D-Tech Yüz Maskesi serisini geliştirdi. Bu seri üç veya daha fazla kumaş katmanı üretiyor, lamine işlemini gerçekleştiriyor.

“750 Bin Maske Üretimi Gerçekleştiriyor”

Nonwoven yüzeyleri için geri sarım ve izleme üniteleri, metal burun çubuğu için kesme ve konumlandırma cihazları, kenar kaynağı ve kesme ünitesi, 90 ° döndürme işleminin yanı sıra kulak halkası elastiklerinin konumlandırılması işlemini de gerçekleştiriyor.

Bu hattın öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Bu yeni hat ilk kurulum aşamasında İlk kurulum aşamasında tıbbi uygulamalar için maskeler üretebilecek. 110 m / dk'ya kadar bir hıza sahip olmasıyla dikkat çeken bu yeni hat günde 750 bin kadar yüz maskesi üretebiliyor. Tüm bunların yanı sıra farklı paketleme seçeneklerini de kullanıcılarına sunuyor.

ANDRITZ Diatec Hakkında:

Küresel ölçekte hazır hijyen materyali üretimi için makine dönüştürme uzmanı şirketlerden biridir. Bunun yanı sıra çocuklar ve yetişkinler için bezler, kadın hijyeni, altlıklar, gıda endüstrisi için emici pedler üretimi yapmaktadır. Salgın sonrası dönşüm kararı alan firma şimdi de yüz maskeleri üretecek.

ANDRITZ Grubu Hakkında:

Uluslararası bir teknoloji grubu olan firma, kağıt hamuru ve kağıt endüstrisi, hidroelektrik sektörü, metal işleme ve şekillendirme endüstrisi, yem ve biyokütle peletlemesi.belediye ve sanayi sektörlerinde katı ve sıvı ayrımı ve besin için yenilikçi tesisler, ekipman, sistem ve hizmetler portföyü sunmaktadır.

Küresel ürün ve hizmet portföyü, enerji üretimi, geri dönüşüm, nonwoven ve panel üretimi için üretim tesislerinin yanı sıra Metris markası altında sunulan otomasyon ve dijital çözümlerle tamamlanmaktadır. Bunun yanı sıra bugün yaklaşık 29.500 çalışana ve 40'ın üzerinde ülkede 280'den fazla lokasyona sahiptir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.