Üretimde Cazip Yazılım Çözümleri Lectra’dan

Yumuşak malzemeler kullanan sektörlere özel çözümler sunan Lectra, 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenen Konfeksiyon Makineleri fuarında başarılı bir görsel şölen sundu.

  15 Haziran 2012 23:51 Cuma
Üretimde Cazip Yazılım Çözümleri Lectra’dan

Kumaş ve benzeri yumuşak malzemeler kullanan sektörlere özel entegre teknolojik çözümler sunan Lectra son teknolojik yeniliklerini Tüyap Konfeksiyon Makineleri Fuarı’nda sergiledi. Firma, ihracata çalışan yüksek hacimli üreticiden tasarım odaklı perakende markalarına kadar tüm moda ve hazırgiyim firmaları için yenilikçi tasarımlarla büyük ilgi gördü.

31 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında Tüyap Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda Lectra’nın standı yoğun ilgi ile karşılaştı. TextoWear Dergisi olarak fuarın genel izlenimlerini değerlendirme fırsatı bulduğumuz yöneticiler de, organizasyondan mennun olduklarını söylediler. Canlı sunumlarına gösterilen ilgiden mutlu olduklarını dile getiren yöneticiler, bekledikleri ziyaretlerin yapıldığını vurguladılar. Lectra Pazarlama Müdürü Mine Yurdagel yaptığı açıklamada, profesyonel ziyaretçilerin ağırlıkta olduğu fuarda yurtdışından katılımların kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Yurdagel; “Fuar sırasında standımızda gerçekleştirdiğimiz etkinlikler tekstil, hazırgiyim ve konfeksiyon sektörler temsilcileri tarafından büyük bir dikkatle takip edildi. Yazılımlarımızın uygulamalarını içeren canlı sunumlarımızda onlardan gelen sorulara detaylı yanıtlar verme şansı yakaladık.” dedi.

Farklı Talepler Farklı Çözümler

Sürekli değişen dünya ekonomisi ve gelişen Türk hazırgiyim sektörü firmaları, büyürken karlılığı koruyabilme ve hem esnek hem hızlı çalışabilme zorunlulukları karşısında bırakıyor. Bu noktalarda firmalara destek vermeyi hedefleyen Lectra çözümleri, artan rekabete ve farklılaşan müşteri taleplerine karşı süreç yönetimini kolaylaştırıyor. Bu anlamda yaratıcı ürünler veren Lectra, tasarımda esneklik elde etme, kalıp hazırlamada hız kazanma, üretimde kumaş tasarrufu sağlama ve verimlilik artırma hedefleri için alternatifler sunmaya devam ediyor. Müşterilerine Konfeksiyon Makinaları fuarında farklı üretim hedefine göre hazırlanmış iki otomatik kesim sistemini inceleme imkanı sunan Lectra, sektördeki en güçlü otomatik kesim sistemi Vector® MX ve esnek üretimler için ideal otomatik kesim sistemi Vector® FX makinelerini de ziyaretçilere sundu.

Kaledo, Otomatik Çözümler Sunuyor

Tasarıma hız kazandıran öncü tekstil ve giysi tasarım çözümü Kaledo® fuarda özel demolarla sunuldu. Kaledo Collection ile kavram aşamasından başlayarak tasarımın son noktasına kadar süreç içinde iletişim ve işbirliği geliştiriliyor. Tasarım ekiplerine zaman kazandırılarak alternatif çalışma ve karar mekanizması destekleniyor. Database üzerinde çalışan Kaledo Collection, tekrarlardan oluşan ve zaman alan düzeltme, güncelleme, arama, raporlama gibi adımlara otomatik çözümler üreterek gerçek tasarıma daha çok zaman ayrılabilmesini sağlıyor.

Birçok ürününü fuarda görücüye çıkaran Lectra, Kaledo Collection’un yanında kalıp hazırlama, serileme ve pastal yerleştirme yazılımları Modaris® and Diamino®’ya da önemli bir yer ayırdı. Müşterinin hızını arttırmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Lectra, bu anlamda modelhanede ürün geliştirme, düzeltme, üretime hazırlama ve pastal yerleştirme adımları daha hızlı, daha yüksek kalitede ve daha az maliyetle gerçekleşebilen makine üretimlerine devam ediyor.

Okunma : 3345


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.