Üretimde Cazip Yazılım Çözümleri Lectra’dan

Yumuşak malzemeler kullanan sektörlere özel çözümler sunan Lectra, 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenen Konfeksiyon Makineleri fuarında başarılı bir görsel şölen sundu.

  15 Haziran 2012 23:51 Cuma
Üretimde Cazip Yazılım Çözümleri Lectra’dan

Optiplan İle Etkin Üretim Planı

Ürün skalası oldukça geniş olan Lectra üretim alanındaki yazılımlarından birisi olan, sipariş planlama hedefli Optiplan® optimizasyon yazılımı ile fark yarattı. Gittikçe daha küçük adetlerde ve karmaşık beden/renk kombinasyonlarında gelen ve hızla fiyat verilmesi ya da üretime alınması gereken siparişlerin çözümü en kritik adımlardan biri haline geldi. Bu duruma özel geliştirilmiş Optiplan®, alternatif üretim senaryolarını simüle edebiliyor ve her senaryonun zaman ve maliyet açısından sonucunu hesaplıyor.

Lectra, planlama, pastal yerleştirme ve serim çözümleri ile akıllı kesimhane çözümlerinin merkezinde yer alan Vector® otomatik kesim sistemlerinin birleşimi ile maksimum verimlilik ve kumaş tasarrufu imkanı sunuyor. Sistem, benzersiz verimlilik kapasitesi, esnek ve kaliteli kesim imkanı ile hassas iç giyim ya da denim gibi farklı ürünler için ayrı ayrı ve özel olarak yapılandırılıyor. Firma Tüyap Konfeksiyon Makineleri Fuarı’nda iki farklı otomatik kesim sistemi sergiledi. Bunlar ise; Vector Fashion FX ve Vector Fashion MX.

Vector Fashion FX, kısa terminlerle çalışan, esnek ve hızlı olması gereken firmalar için en gelişmiş sistem olarak tanımlanıyor. Birçok farklı malzemede en yüksek kalitede kesim gerçekleştirebilen Vector Fashion FX, miktarı küçülen ama sayısı artan siparişler için ideal çözüm sunarak rekabet gücünü artırıyor.

VectorFashion MX ise benzersiz üretim kapasitesini yüksek kesim kalitesi ve esneklik ile birleştirerek sektörde bulunan en güçlü otomatik kesim sistemi olma özelliği taşıyor. Erişilemeyen kesim hızı (bazı durumlarda üretimi ikiye katlayan oranlarda) ve kaliteye sahip olan VectorFashionMX,  teknolojik bir sıçrama olarak değerlendiriliyor. Büyük hacimli üreticiler VectorFashionMX ile kısalan terminlere rahatça uyabiliyor ve üretimlerini optimize edebiliyor, teslim tarihlerini kısaltırken, kumaş tasarrufunu arttırıyor.

Okunma : 3354


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.