Tutku ve Bağlılıkla: Genel Müdür 36 yılın Ardından Hak Ettiği Emekliliğe Ulaştı

Weitmann & Konrad GmbH & Co. KG, 1 Ocak 2024 itibarıyla Tobias Schurr'u Yönetim Kurulu üyesi olarak atadı. Schurr, 36 yıllık başarılı çalışmanın ardından hak ettiği emekliliğe ulaşan Marcel Konrad'ın yerini aldı.

  13 Mart 2024 10:08 Çarşamba
Tutku ve Bağlılıkla: Genel Müdür 36 yılın Ardından Hak Ettiği Emekliliğe Ulaştı

“Marcel Konrad yıllar boyunca benim için her zaman güvenilir ve önemli bir ortak oldu; zor zamanlarda bile başarıya giden yolda birlikte ilerlemenin bir yolunu her zaman bulduk" dedi, Weitmann & Konrad GmbH & Co. KG. Genel Müdürü Carlheinz Weitmann.

Konrad'a emekliliğinde başarılar diliyoruz. Hayatının bu aşamasının WEKO'daki işi kadar tatmin edici ve başarılı olmasını dilerim.

Schurr, 2017'den beri şirkette çalışıyor ve daha önce Satış & Pazarlama Müdürü olarak çalışıyordu ve aynı zamanda 2021'den beri WEKO Grubu’nun bir parçası olan RotaSpray GmbH'nin Genel Müdürü olarak görev yapıyor.

Weitmann & Konrad GmbH & Co. KG. Genel Müdürü Carlheinz Weitmann, "Tobias Schurr'da deneyimli ve vefakâr bir takım oyuncusunu kazandığımız için mutluyuz" yorumunu yaptı.

Tobias Schurr şunları aktardı; "Bu yeni ve heyecan verici görevi sabırsızlıkla bekliyorum. Yönetim kurulunun bir üyesi olarak, Carlheinz Weitmann'a son yıllardaki başarılı çizgisini sürdürmesinde ve şirketi çalışanlarla birlikte başarılı bir gelecek için uyumlu hale getirmesinde destek olmak istiyorum."

WEKO, Weitmann & Konrad GmbH & Co. KG. Hakkında

WEKO, sıvı ve toz boya sistemlerinin çok çeşitli malzemelere temassız minimum düzeyde uygulanmasında uzmanlaşmıştır. Üretim sürecinde kullanılan sistemler sayesinde temiz su, kimyasal madde ve enerjiden belirgin miktarda tasarruf sağlanabilmektedir. Bu, kullanıcı için ama özellikle çevremiz için açık bir maliyet/fayda avantajıdır. Bu nedenle ilgili uygulamaya yönelik süreçlerin önceden kontrol edilmesi ve uygulanması amacıyla WEKO-Teknoloji Merkezinde test serileri sunuyoruz. Yüksek hizmet standartları bizim için doğal bir süreçtir.

WEKO'nun Stuttgart yakınlarındaki genel merkezine ek olarak Almanya ve Brezilya'da iki üretim tesisi, İtalya, İngiltere, ABD ve Brezilya'da kendi satış ve servis ofisleri bulunmaktadır. Ayrıca WEKO, ürünleri pazarlayan ve kanıtlanmış WEKO hizmet standardını sunan acentelerle dünya çapında iş birliği yapmaktadır.

Weitmann & Konrad GmbH & Co. KG. bir aile şirketidir ve 1953 yılında Handeslregister'a girmiştir. Bugün Carlheinz Weitmann & Tobias Schurr genel müdür olarak faaliyet göstermektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.