Türk Denimcileri Yine Paris’in Lideri Olacak

Denim by Premier Vision’un 10. edisyonu 23-24 Mayıs tarihleri arasında Paris’te gerçekleştirilecek.

  15 Mayıs 2012 22:29 Salı
Türk Denimcileri Yine Paris’in Lideri Olacak

Denim üreticilerini, tasarımcı ve uzmanlarını buluşturan Denim by Premiere Vision 23-24 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 10. edisyonu  Paris Halle Freyssinet’te düzenlenecek olan organizasyon ‘Pimp Your Glam’ sloganıyla uluslararası denim üreticilerini ve ziyaretçilerini ağırlayacak. 2007 yılından bu yana denim sektörüne yeni bir nefes getiren Denim by Premier Vision, 2013-2014 Sonbahar-Kış sezonu için 83 büyük oyuncuya ev sahipliği yapacak. Organizasyona katılanların yüzde 48’i dokumacı, yüzde 25 denim üreticisi, yüzde 18'i trim tedarikçisi olacak. Her dönem ziyaretçi çekme başarısı ve dinamik yapısıyla adından söz ettiren organizasyon 19 ülkeden katılımcıyı ağırlayacak. Organizasyonda yer alacak ülkelere bakıldığında ise tüm katılımcıların yüzde 27’sini oluşturan Türkiye en başta yer alıyor. Türkler’i yüzde 16 ile İtalya, yüzde 10’la Fas ve yüzde 10 ile Tunus izliyor.

 

Denim by Premier Vision, denim alanından yeni gelişmeler, uygulanan yenilikler ve özellikle kadınların sürekli gelişen taleplerine yönelik çalışmaların sergilendiği bir yapıyla ziyaretçilerini ağırlayacak. Organizasyon 2013-2014 Sonbahar- Kış sezonu için hazırlanan koleksiyonların sergilendiği bir şölene dönüşecek. Etkinlikte temelde 3 ana konu üzerinde durulacak. Bunlar sırasıyla Eksantrik Glam, Glam ve Hammadde, Glitter Glam şeklinde olacak. Eksantrik Glam ile, son fantezi gelişmeler, dekore edilmiş nakışlı veya esnek kaplamalardan oluşan özellikle bayanlar için tasarlanan, üretimler yer alacak. Glam ve Hammadde ise, genel anlamda erkek ürünlerini hedefleyen, iş kıyafetleri, dikkat çekici koyu renkler, yün karışımlarından oluşan tasarımların yer alacağı bir başlık olacak. Ayrıca bu alanda piyasalarda pek bulunmayan daha marjinal ürünlerin sergilenecek. Glitter Glam ise parıldayan çift taraflı denimler, metalik ışıklar, heyecan verici öğeler yer alacak.

Denim by Premier Vision’a katılacak Türk firmalarına bakıldığında ise; Bossa, Çalık Denim, Isko, Orta Anadolu, Ereks, Realkom, İnci Tekstil gibi her dönem organizasyonda yer alan firmaların yanı sıra, Rimaks ve Lefaxx’ta ilk kez katılım sağlayacak firmalar olarak öne çıkıyor.

 

Isko Fuarda Gövde Gösterisi Yapacak

Son dönemde yaşanan trend eğilimlerine bakıldığında hazır giyim üretiminde mükemmellik ön plana çıkıyor. Yapılacak olan etkinlikte bu alanda yeni çalışmalar da sergilenecek. Fuarın önemli katılımcılarından birisi olan Sanko Holding’in sahip olduğu denim markası ISKO uluslararası partneri CS Jeans ile tam kot üretim döngüsünü gösteren, uyum mükemmelliğini anlatan bir koleksiyon sergileyecek.

Ayrıca denim sektörünün önde gelen iki moda markası Hudson ve Haikure son uygulamalarını ISKO REFORM ve ISKO RECALL firmasının sunduğu kumaş teknolojileri ile birlikte gerçekleştirecek. Projenin amacı değer zinciri yaratıcılığı ve imalatta yakalanmak istenen mükemmelliğin önemini vurgulamak olarak anlatılıyor. Firma bu uygulamasını "Up to denim" alanında 23 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısı ile sunacak.

Okunma : 2654


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.