Türk Denimcileri Yine Paris’in Lideri Olacak

Denim by Premier Vision’un 10. edisyonu 23-24 Mayıs tarihleri arasında Paris’te gerçekleştirilecek.

  15 Mayıs 2012 22:29 Salı
Türk Denimcileri Yine Paris’in Lideri Olacak

8 Yeni Firma Fuarda Yer Alacak

Lefaxx (Türkiye); Türkiye ve uluslararası pazarda bilinen Lefaxx, jeanswear ve hazır giyimde, kadın ve erkek pazarına çeşitli yıkama çıkışları, overdyes ve kaplama özellikli kaliteli koleksiyonlar üretiyor.

Rimaks (Türkiye); 1980 yılından bu yana çalışmalarına devam eden Rimaks, çoğunlukla erkek pazarına yönelik üretim gerçekleştiriyor. Çalışmalarını başarılı bir AR-GE ekibiyle yürüten Rimaks kişiselleştirilmiş boya, yıkama ve kaplama için özel bir araştırma ile klasik ve çevre dostu bir ürün yelpazesi sunuyor.

Cresten Bahuman (Pakistan); Entegre şirket yapısı ile faaliyetlerini yürüten firma daha çok erkek giyimine yönelik ürünler veriyor. Firma, yıkamalar ve kaplamalardan oluşan saf pamuklu ve streç karışımları ile farklı bir çalışma etkisi yakalayan ürün gruplarını sunacaklar.

Demcointer Sarl (Tunus); Etkinlik alanını ve hammadde ihtiyacı için iplik üretimi ile dikey entegre olmuş bir yapıda olan firmanın Demcointer’de nakış bölümü vardır. Özel olarak çalışan AR-GE birimi öncelikle kadın giyim pazarı için, kaplama ve baskı çalışması yapıyor.

Confection Sabrina (Fas); 1986 yılında kurulan hazır giyim şirketi bayan ve erkek giyim pazarı için üretim yapıyor. Firma önemli uygulamaları olan nakış, kabartma, lazer ve yıkamadaki yenilikler, çevre dostu uygulamaları ile organizasyonda olacak.

Lavasseur (Fas); Üretici, yıkamadaki öne çıkan çalışmaları ile kadın giyimini hedefleyen bir pazara hitap ediyor. Üretimleri daha çok klasik ve çevre dostu kaplamlardan oluşuyor. Performans özellikleri öne çıkarken renk yelpazesi oldukça geniş kullanılıyor.

Landes (Almanya); 1949 yılında kurulan Alman şirketi lazer ve nakış teknikleri, baskı kabartmada gerçek bir uzmanlığa sahip. Ayrıca organizasyonda Landes ile birlikte selülozik elyaf üreticilerinden Lenzing en üstün kalitelerinin sergileyecek.

 

Geçen Yıl 2.353 Kişi Ziyaret Etmişti

25-26 Mayıs 2011 tarihleri arasında Paris Halle Freyssinet’te gerçekleştirilen Denim by Premier Vision organizasyonunu 2.353 kişi ziyaret etmişti. Uluslararası arenadan gelen ziyaretçi sayısında da büyük artış yakalayan fuarın ziyaretçilerinin yüzde 70’i Fransa dışından gelmişti. Özellikle İtalya, İngiltere, Türkiye, Almanya ve Hollanda’dan gelen ziyaretçiler çoğunluğu oluşturdu. Denim hazır giyim üretiminde uzmanlaşmaya başlayan İsveç ve Danimarka gibi ülkelerin katılımcıları yoğun ilgi göstermiş, Brezilyalı ve Amerikalı katılımcıların sayısında da artış yaşanmıştı. Etkinlikte denim, elyaf ve aksesuar sektörünü temsil eden 83 katılımcı yer alırken, denim markaları fuarda 2012-2013 Sonbahar Kış koleksiyonlarına yer vermişti.

Her dönem gelişerek küsresel anlamda da sesini duyuran Denim by Premier Vision’un bir sonraki edisyonu Çin’de gerçekleştirilecek. Etkinlik 23-24 Ekim tarihleri arasında Şangay’da yapılacak.

 

Okunma : 2661


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.