KTM 2024 Fuar Tarihleri Duyuruldu

Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri (KTM) fuarının 11’nci edisyonu 07-09 Kasım tarihlerinde Kahramanmaraş Fuar Merkezi (KAFUM) fuar yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

  23 Nisan 2024 17:28 Salı
KTM 2024 Fuar Tarihleri Duyuruldu

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde; İstanbul Tekstil ve Ham Maddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) ana sponsorluğunda ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğinde Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri (KTM) fuarının on birinci edisyonu 07-09 Kasım tarihlerinde yerli ve yabancı ziyaretçi ve katılımcıların yer almasıyla gerçekleştirilecek.

11’nci KTM Fuarı için Geri Sayım Başladı

Uluslararası KTM fuarı bu yıl yine kendi lokasyonu ve takviminde gerçekleştirilecek. Türkiye’den ve dünyadan lider tekstil makine üreticilerinin ve alım heyetlerinin yer aldığı KTM fuarları, iplikten örgüye ve dokumaya, nonwoven kumaşlardan teknik tekstillere kadar çok çeşitli yelpazede katılım sağlayan firmaların makine ve teknolojilerine yer veriyor. Fuarda katılımcı firmalar her yıl iplik ve iplik hazırlama makineleri, teknik tekstil ve nonwoven kumaşlar makineleri, dokuma hazırlık ve dokuma makineleri, örme makineleri, nakış makineleri, boya ve terbiye makineleri, tekstil kimyasalları, dijital baskı makineleri ve konfeksiyon makineleri ile katılım sağlıyor.

Tekstil Yeniden Evinde

Fuarın düzenlendiği Kahramanmaraş şehri de ayrıca stratejik ve jeopolitik öneme sahip. Tekstil trafiğinin kesiştiği bir noktada konumlanan kent, her yıl Gaziantep, Adana, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Kayseri, Malatya, Sivas, Adıyaman ve çevre illerden büyük bir ziyaretçi akınına uğruyor. Yılda 359 bin ton iplik, 138 milyon metre dokuma kumaş, 49 milyon metre denim, 122 bin ton örme kumaş ve 22,7 milyon adet konfeksiyon üretimini sağlayan Kahramanmaraş, endüstrinin lider etkinliklerden birisi olarak ön plana çıkıyor.

KTM fuarlarında B2B iş bağlantıları katılımcı firmalar ve alıcılar açısından satın alma süreçlerine destek olurken fuar süresince gerçekleştirilen makine şovları ve ürün gösterimleri de fuara ayrı bir canlı atmosfer katıyor. Endüstride kaynakların tasarrufu, giderek gelişen Endüstri 4.0, Otomasyon ve Dijitalleşme ile artık firmalar tarafından üretim süreçlerine entegre edilirken enerji, su ve kimyasal ham madde tasarrufu sağlayan bu teknolojiler temel tüketim tercihleri olarak ön plana çıkıyor. Ayrıca, sistemlerin ve süreçlerin uzaktan sevk ve idaresi artık yapay zekâ algoritmaları ve sensör teknolojileri sayesinde daha ulaşılabilir. KTM fuarları da bu teknolojileri yerinde deneyimlemek isteyen alıcı grupları ve firma yetkilileri açısından hiç kuşkusuz öncelikli bir tercih.

Yine kendi yerleşkesinde ve takviminde gerçekleştirilecek olan Uluslararası KTM fuarında sizleri aramızda görmek dileğiyle.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.