Altı Kıtadan 450'den Fazla Katılımcı Intertextile Fuarında

Hızla yaklaşan küresel hazır giyim amiral gemisi ve NECC Şanghay’da 13 salona yayılan eş zamanlı dört etkinliğiyle, dünyanın dört bir yanından binlerce katılımcı bu baharda bir araya gelmeye hazırlanıyor.

  29 Mart 2024 09:00 Cuma
Altı Kıtadan 450'den Fazla Katılımcı Intertextile Fuarında

Elyaf ve ipliklerden kumaşlara, modaya ve yelpazede yer alan diğer bütün koleksiyonlara kadar, küresel çapta trend olan ürünleri sergileyen tedarikçiler, Intertextile Hazır Giyimlerin Uluslararası Salonunda (5.1) özellikle hâkim olacak. Salonda, dünyanın dört bir yanından geniş bir tekstil tedarikçi yelpazesiyle birlikte Etiyopya, Endonezya, Peru, Singapur, İspanya ve İsveç gibi yeni katılımcı ülkeler yer alacak.

Fuarın 25 ülke ve bölgeden 3.000'den fazla katılımcısı arasında yer alan 450'den fazla uluslararası tedarikçinin çoğu, Salon 5.1'de SalonEurope, Premium Wool Zone ve Verve for Design dâhil olmak üzere çeşitli pavilyon ve bölgelere yayılacak.

Fransa, Almanya, İtalya, İsviçre, Türkiye ve Birleşik Krallık gibi ülkelerden kaliteli kumaş ve aksesuarların yer alacağı SalonEurope'un öne çıkan katılımcıları arasında, çeşitli pamuklu gömleklik kumaşları sergileyen Alumo AG; süslü tüvitlerde uzman Jules Tournier; ve saf karde yünlü tekstil ürün yelpazesiyle Lanificio Paoletti; koleksiyonlarını vitrine çıkarmak için sahne alacak.

Avrupa fabrikalarından gelen erkek giyim ve kadın giyim kumaşlarının sergilendiği Premium Wool Zone'da yüksek kaliteli yünler de bulunabilir. Bu bölgenin 22 katılımcısı arasında ülkenin ana kamgarn ve yünlü üreticilerinden biri olan Birleşik Krallık'tan OMC İngiltere; Avrupa'nın en büyük entegre üst-segment kamgarn yünlü kumaş üreticisi Türkiye'den Yünsa yer almaktadır.

Birkaç sıra ötede Verve for Design; Arjantin, Danimarka, Japonya, İspanya, ABD ve daha birçok ülkeden 10 tekstil tasarımcısını bir araya getirecek. Öne çıkan gösterimler arasında Kyoto merkezli Atelier Mineeda'nın modadan ev dekorasyonuna kadar son kullanımlara yönelik yenilikçi kumaş tasarımları ve Londra'da kurulan Fairbairn & Wolf Studio'nun yaratıcı baskıları yer almaktadır.

Bu arada, Uluslararası Salon boyunca beş ülke ve bölge pavilyonu temsil edilecek:

-İtalyan Pavilyonu (20 katılımcı): Salgın sonrası geri dönüşünü simgeleyen ve ayrıca Çinli ve Asyalı alıcıların dikkatini çekmeyi ümit eden pavilyonda, Successori Reda'nın sürdürülebilir, saf Merinos yün telası ve kumaşları gibi çeşitli tedarikçilerin İlkbahar-Yaz 2025 koleksiyonları yer alacak.

-Japonya Pavilyonu (46 katılımcı): Japonya Moda Haftası Organizasyonu tarafından organize edilen katılımcılar, geniş bir moda odaklı, işlevsel ve sürdürülebilir kumaş yelpazesini vitrine çıkaracak. Çoğunlukla pamukla çalışan, öne çıkan katılımcı Toyoshima'nın endüstriyel operasyonları arasında tekstil ham maddeleri, iplikler, kumaşlar ve bitmiş ürünler yer alıyor.

-Kore Pavilyonu (34 katılımcı): 'Youngwon Corporation'ın da yer aldığı Kore Moda Tekstil Birliği’nin çeşitli üyeleri, kadın giyiminde, gündelik giyimde, işlevsel giyimde, spor giyimde ve outdoor giyimde yaygın olarak benimsenen işlevsel, çevre dostu, polyester, keten, ipek, rayon ve örme kumaşları sergileyecek.

-Pakistan Pavilyonu (5 katılımcı): Pakistan Ticaret Geliştirme Otoritesi tarafından organize edilen tedarikçiler; yün, dokuma, ipek kumaşlar, OE ve halka-büküm iplikleri ve daha fazlasını teşhir edecek. Öne çıkan katılımcı 'Yarana Textile Mills' mutfak kıyafetleri, hastane kıyafetleri ve iş kıyafetleri için kurumsal tekstiller de dâhil olmak üzere dokuma kumaşlar üretiyor.

-Tayvan Pavilyonu (16 katılımcı): 16 katılımcısı, işlevsel elyaf ve ipliklerden üst düzey dantel, nakış, çeşitli diğer gelinlik kumaşları ve aksesuarlarına kadar geniş bir ürün yelpazesini kapsıyor. Pavilyonda, erkek ve bayan takım elbise ve gömleklik için önde gelen polyester kumaş tedarikçisi 'Orientex Precision' da yer alıyor.

Salonda ülkeye ve bölgeye göre tahsis edilen pavilyonların yanı sıra çeşitli grup pavilyonları da yer alıyor. Bunlardan en büyüğü, Avusturya merkezli çok uluslu şirketin yanı sıra 15 sürdürülebilir alt segment üreticinin yer aldığı; bayan giyimine, çok yönlü denimlere, yüksek performanslı spor kıyafetlere ve daha fazlasına kadar uygun ürünleri içeren 594 m2'lik alanı kapsayan Lenzing Pavilyonu'dur.

Bu arada, Kore Tekstil Merkezi'nin grup pavilyonunda 'Song I Textile' ve kimyasal elyaf, çevre dostu ve yeni malzemeler de dâhil olmak üzere geniş bir yelpazeye sahip kumaş ürünleri çeşitliliği de yer alıyor. Son olarak, Sürdürülebilirlik Hakkında Her Şey alanında, OEKO-TEX Pavilyonu TESTEX AG ve sürdürülebilirlik akreditasyon hizmetlerini kullanan ve bunları teşvik eden diğer çeşitli katılımcılara yer verecek.

Intertextile Hazır Giyimler, Intertextile Şanghay Ev Tekstilleri – Bahar Edisyonu, İplik Fuarı Bahar, CHIC ve PH Value ile eşzamanlı olarak düzenlendiğinden, tüm tekstil değer zinciri tek bir çatı altında bulunabilir ve iş ağı fırsatları için genişletilmiş bir platform sağlanır.

Messe Frankfurt Hakkında Faydalı Bilgiler

Messe Frankfurt Grubu, kendi sergi alanlarına sahip dünyanın önde gelen ticaret fuarı, kongre ve etkinlik organizatörlerinden biridir. Frankfurt am Main'deki genel merkezinde ve 28 bağlı ofisiyle yaklaşık 2.300* kişilik bir iş gücü ile dünya çapında etkinlikler düzenlemektedir. 2023 mali yılında grup satışları yaklaşık 600 milyon Euro'ydu* Fuarlar & Etkinlikler, Lokasyonlar ve Hizmetler iş alanlarımız altyapısı çerçevesinde müşterilerimizin ticari çıkarlarına verimli bir şekilde hizmet ediyoruz. Messe Frankfurt'un en temel yetkinliklerinden biri, dünyanın tüm bölgelerinde yaklaşık 180 ülkeyi kapsayan güçlü ve birbirine sıkı sıkıya bağlı küresel satış ağıdır. Kapsamlı hizmet yelpazemiz- hem yerleşik hem de çevrimiçi- dünya çapındaki müşterilerin etkinliklerini planlarken, organize ederken ve yürütürken sürekli olarak yüksek kalite ve esnekliğin keyfini çıkarmasını sağlar. Yeni iş modelleri geliştirmek için dijital uzmanlığımızı kullanıyoruz. Geniş hizmet yelpazesi, sergi alanlarının kiralanması, ticaret fuarı inşası ve pazarlaması, personel ve yemek hizmetlerini içermektedir. Sürdürülebilirlik, kurumsal stratejimizin temel direklerinden biridir. Burada ekolojik ve ekonomik çıkarlar, sosyal sorumluluk ve çeşitlilik arasında sağlıklı bir denge kuruyoruz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.