Yeni TerryPlus-I Sanal Lansmanı

Covid-19 nedeni ile Picanol Eylül ayı içerisinde müşterilerine gerçekleştirdiği TerryPlus-i hava jeti makinesi sanal lansmanı ile dikkat çekti.

  20 Ekim 2020 07:39 Salı
Yeni TerryPlus-I Sanal Lansmanı

Yeni TerryPlus-i, 2019'da ITMA Barcelona'da tanıtılan OmniPlus-i'ye dayanan bir airjet makinesidir. Bu nedenle, bu son teknoloji hava jetli dokuma makinesinin tüm avantajlarına sahiptir. Bu TerryPlus-i hava jeti makinesi, dört tasarım prensibimiz göz önünde bulundurularak geliştirildi: akıllı performans, sürdürülebilirlik, verilerle hareket ve sezgisel kontrol. Bu, daha yüksek bir performansla birlikte en yüksek kumaş kalitesini garanti ettiği anlamına gelir.

Tüm Zorlukları Aşar

“En son havlu teknolojisi, yeni TerryPlus-i'yi piyasadaki en performanslı ve çok yönlü havlu makinesi yapıyor. Yüksek havlarda, düşük havlarda, yüksek yoğunlukta, düşük yoğunlukta, kompleks stillerde veya basit stillerde olması fark etmez - bu makine her türlü zorluğun üstesinden gelebilir. Bu çok yönlülüğe ulaşmak için, kullanıcının sıfır ile on iki milimetre arasındaki herhangi bir hav yüksekliğini, düz havlu, dokuma hatları veya başka bir desen olup olmadığına bakılmaksızın programlayabileceği tamamen yeni bir hav formasyon sistemi geliştirdik ve bu, seçme esasına göre yapılır ”dedi, Johan Verstraete (VP Dokuma Makineleri).

Ayrıcakumaş ve arka köprü hareketini aynı anda doğrudan yönlendiren benzersiz hav motoru sayesinde, en yüksek hızlarda doğru hav oluşumu garanti edilir. Eşsiz pnömatik hav arka köprü, kumaş tasarımından bağımsız olarak optimum ilmek oluşumunu sağlar. Sağlam ancak son derece hafif yapı, son derece dinamik bir tepkime sağlar ve çok hafif havlular veya ağır banyo işlemi gibi çok komplike havlu tasarımları için bile mükemmel ilmek oluşumunu garanti eder. Basitçe söylemek gerekirse, bu şimdiye kadarki en iyi hav geri kazanım sistemidir!

Alışılmış Arayüz

Tamamen yeni insan-makine arayüzü sayesinde kullanım kolaylığına özel önem verildi. Yeni ekran 15,6 inç boyutundadır ve akıllı telefonunuzdan aşina olduğunuz tüm işlevlerle donatılmıştır: dokunma, kaydırma ve en son bağlantı olanakları: ethernet, USB, Wi-Fi, Bluetooth ve Yakın Alan iletişimi (NFC - temassız ödeme yaparken kullandığımız teknoloji budur).

TerryPlus-i iki prewinder  ile birlikte gelir: the Blue 22 ve the Blue 11 (her biri ayrı sargılara sahip). Her ikisi de, tüm ayarları ekran üzerinden elektronik olarak yöneten kolay ayar işleviyle donatılmıştır. Sonuç olarak, prewinder ayarı için artık ekstra ekipman veya özel şifrelemeye ihtiyaç yoktur. Ve tüm bunlar makineyi durdurmak zorunda kalmadan yapılabilir, bu da atık uzunluğunu optimize etmenizi ve mutlak minimuma indirmenizi sağlar.

Dört kanallı versiyonda gelen ve her bir ana nozulu yerleştirme sırasındaki tarakla tam olarak aynı hizada konumlandıran PosiJet, çığır açan bir diğer yeniliktir. Bu, dört nozülün tümü için yalnızca bir ayar olduğu ve konik girişli bir tarağa gerek olmadığı anlamına gelir. Sonuç, hem zamandan hem de maliyetten tasarruftur.

Armürlü ve jakarlı olası ağızlık açma hareketleri aralığı, bağımsız ve bireysel ağızlık açma hareketi için SmartShed ile tamamlanmıştır. SmartShed, dokuma süreçlerinde dijitalleşmeyi ve esnekliği en üst düzeye çıkarmak isteyen dokumacılar için geliştirilmiştir. Çerçevelerinin hareketi ve geçişi, her çerçeve için ayrı bir motor tarafından ayrı ayrı çalıştırılır ve tamamen elektronik olarak ayarlanır. Bu, basit bir üç atkı havlu ya da daha karmaşık yedi veya dokuz atkı havlu dokuma yaparken optimum ayarı kolaylaştıracaktır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.