Sürekli ve Çok Memnun Müşteriler

Müşterilerine kazançlı çözümler sunan Effe, sürekli güncellenen ürünleri ile sektöre kattığı yenilikleri, müşteriye en doğru şekilde ulaştırma stratejisini izliyor.

  13 Ekim 2014 09:40 Pazartesi
Sürekli ve Çok Memnun Müşteriler

Tekstil sektöründe farklı tip üretimler ve hizmet ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği endüstriyel, ekonomik ve kısa zamanda kendini amorti eden çözümlerle  “Sürekli ve Çok Memnun Müşteriler” sloganını canlı tutan EFFE Makine Endüstri Ticaret A.Ş, boya, apre, baskı ve teknik tekstil ile ilgili üretimler yapan işletmelere yönelik otomasyon uygulamaları üretiyor.

Aralıksız yeni projeler geliştiren firma, müşterilerinden aldığı güçle sektöre yeni ekipman ve uygulamalar kazandırmaya devam ediyor. Yurt içinde ve dışında birçok fuara katılan firmanın Ar-Ge Planlama Mühendisi Nejat Hocaoğlu, faydalı olacağına inandıkları fuarlara katılım gösterdiklerini belirterek, KTM 2014 ile bölge yatırımcısına ulaşabileceklerine inandıklarını dile getirdi. Hocaoğlu, ürünlerini şeffaf ve somut şekilde alıcılar ile doğrudan buluşturabilecekleri için KTM2014’ü önemli bir organizasyon olarak gördüklerini söyledi.

Effe 7 gün 24 Saat Müşteriyi Düşünüyor
KTM 2014 katılımcılarının Effe'nin yenilikleriyle tanışmasını ve yenilikler hakkında bilgi sahibi olarak fuardan ayrılmalarını hedeflediklerini belirten Hocaoğlu, "Sektörde kabul görmüş üretimlerimiz ile birlikte Ar-Ge süreci tamamlanmış bütün yeni üretimlerimizi değerli bölge yatırımcıları ile buluşturmayı bir görev olarak görüyor ve hazırlıklarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. EFFE Makine Endüstri Ticaret A.Ş. kalite politikası gereği; 7 gün 24 saat, yerli ve yabancı tüm müşterilerimiz için satış sonrası servis hizmetimiz bulunmaktadır. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak ve ihtiyaçlara anında cevap verebilmek adına, deneyimli ve yetkin personellerden oluşan, aktif, dinamik bir hizmet ağımız bulunmaktadır. Kahramanmaraş ve bölge yatırımcısı da zaten Effe'nin kusursuz hizmet anlayışını yaşıyor ve biliyor" dedi.

 

Sürekli Güncel Kalan Ürünler

KTM 2014 fuarına, sektörde fark yaratacak ve yatırımcısına ciddi kazançlar sağlayacak yepyeni üretimlerimler ile katılım gerçekleştireceklerini belirten Hocaoğlu, "Sergileyeceğimiz ürünlerin başında Rotasyon Baskı Makineleri kumaş girişi modifikasyon uygulamaları gelmektedir. Makine performansını arttırmaya yönelik ürettiğimiz ve geliştirdiğimiz üniteler sayesinde, müşterilerimiz üretim kalitelerini arttırarak ciddi kazançlar sağlamakta ve yaptıkları  yatırımı çok kısa sürede amorti edebilmektedirler. Üretimini yaptığımız, çıtalı ortalayıcı, son kenar açıcı, loadcell ve fırçalı toz emme üniteleriyle yapılan uygulamalarımız, konuyla ilgili hedeflediğimiz etkiyi çok kısa sürede yaratmıştır. Fakat Effe’nin hizmet politikası gereği, ilgili Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarımız durmaksızın devam etmekte ve sahip olduğumuz değerli ürünleri her ihtiyaca cevap verebilir güncellikte tutabilmek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Yüksek Kazançlı Kurutma Kabinleri

Effe, Avusturyalı MHMS Solutions KG firmasıyla gerçekleştirdikleri işbirliği sayesinde 2014 yılı itibariyle ürün portföyüne, rotasyon baskı makinesi kurutma kabini imalatını da ekleyerek, sektöre yepyeni bir kazanç kaynağı katmanın mutluluğunu yaşıyor. Yürütülen ortak çalışma neticesinde kurutma kabinlerinin, enerji maliyetlerinde ve üretim kapasitelerinde ciddi artış kaydedildi. Birçok müşterinin, rotasyon baskı makinelerinin yüksek enerji maliyetli ve düşük üretim kapasiteli  mevcut  kurutma kabinlerini, minimum enerji ile maksimum verim alabileceği yeni nesil kurutma kabinleriyle değiştirmeye başladığını belirten Hocaoğlu, yapılan bu çalışmanın, diğer uygulamalarda olduğu gibi fark yaratacağına, müşterilerin kazanmasına ek olarak Effe’nin de büyümesine katkısı olacağına inandıklarını söyledi. Hocaoğlu, ayrıca dijital baskı makineleri giriş çıkış uygulamaları, kumaş kenarı püskül kesme-dikme makinesi uygulamaları ve çeşitli ürünleri ile KTM 2014’te bölge yatırımcılarının karşısına çıkacaklarını da belirtti.

 

Daha Ekonomik Ürünler

Nejat Hocaoğlu, "Effe Endüstriyi tercih sebebi kılan özellik;  dünya çapında sayılı firmalar tarafından üretimi gerçekleştirilebilen ve üretiminde know-how bilgisine ihtiyaç duyulan ürünleri, yüzde yüz yerli sermaye ile üreterek daha ekonomik bir şekilde yatırımcıya sunabiliyor olmasıdır. Effe markalı ürünlere sahip olan tesisler, yatırım maliyetlerini garanti ettiğimiz süre içerisinde amorti ederken, üretim kalitelerinde de hatırı sayılır artışlar elde edeceklerdir" dedi.

 

Elektrostatik Filtre Projesi

Firmanın, daha verimli sonuçlara ulaşması için gerekli Ar-Ge çalışmaları devam eden çeşitli projeleri bulunuyor. Bu projelerin başında geçen yıl imalatına başlanan hidrolik silindir ve Path Batch boya  ünitesinin yanı sıra baca gazı ısı geri kazanım sistemiyle birlikte uygulanacak olan ESF (Elektrostatik Filtre Projesi) yer alıyor. Avrupa Birliği uyum yasaları çerçevesinde kanuni bir zorunluluk haline gelen çevre koruması alanında da çalışmalar yürüten Effe, ram ve baskı makinelerinden çıkan atık gazları temizlemek için kullanılacak olan baca filtre sistemine entegre  şekilde çalışan bu sistemi geliştirdi.

Konuyla ilgili olarak hem atık egzoz gazlarının filtrelenmesini sağlayacaklarını, hem de özellikle ram makinesi bacasından atmosfere atılan sıcak havayı kullanmak suretiyle, ram makinesi için ihtiyaç olan  havayı ısıtarak makinede kullanacaklarını açıklayan Hocaoğlu, "İşletmelerin durumuna göre, atık sıcak havadan sıcak su üretimi sağlama imkanı da olacak. Konu ile ilgili deneyimlere sahip uluslararası şirketlerin yanı sıra, İstanbul Teknik Üniversitesi ile yaptığımız işbirliğimiz devam ediyor ve ilk uygulamaları kısa zamanda müşterilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.