OMNOVA Yeni Ürün Gamını Tanıttı

OMNOVA Solutions tekstil sektörü için tuşe beklentileri ve fiziksel nitelikleri arttırıcı yeni ürün gamını tanıttı.

  10 Eylül 2014 09:14 Çarşamba
OMNOVA Yeni Ürün Gamını Tanıttı

Tekstil sektöründe tuşe ve fiziksel nitelikleri yönlendiren en önemli unsur trendler ve tüketici beklentilerinin olduğu günümüzde, tekstil nihai işlemlerinde yüksek performanslı, etkili özellikleri bir arada sunabilen tekstil yumuşatıcılarının ve ekonomik köpük kesicilerin formüle edilmesi zorunludur. Bu ihtiyaçları karşılamak için tekstil sektörüne hizmet veren OMNOVA Solutions yumuşaklık, kayganlık, yağlılık, akıcılık gibi tuşe beklentileri ile renk parlaklığını artırma, renk sorunlarını giderme, su emicilik, su iticilik, ütü tutuculuk, kırışmazlık, yanmazlık ve abraj dayanımı gibi fonksiyonel nitelikler bakımından müşterilerin spesifik beklentilerini en üst seviyede karşılayan ürün gamını tanıttı.

OMNOVA’nın ürün gamında, yeni nesil amino-fonksiyonel silikon yağları ile hem standart olarak, hem  de müşteri isteği doğrultusunda farklı konsantrasyonlarda formüle edilen micro ve macro emülsiyon türü OMsoft serisi tekstil yumuşatıcılar, OMsoft WR serisi su iticilik kazandıran yumuşatıcılar,  OMsoft WA serisi su emicilik kazandıran yumuşatıcılar ve OMfoam serisi köpük kesiciler finishing işlemleri için etkili, güvenilir ve ekonomik çözümler sunuyor.

OMsoft WA

OMNOVA’nın geliştirdiği yeni nesil reaktif, non-reaktif ve aminofonksiyonel silikon polimerler kullanılarak isteğe özel konsantrasyonlarda formüle edilen OMsoft serisi mikro ve makro emülsiyon tipi yumuşatıcılar ile OMsoft WA Water Absorbent serisi hidrofil yumuşatıcılar kumaşın doğal rengini azami düzeyde korumaya yardımcı oluyor. Kumaşa cildi okşayan, ipeksi, pürüzsüz ve akıcı bir tuşe kazandırmanın yanında, yüksek düzeyde abraj ve yırtılma dayanımı da sağlayan OMsoft WA, kalıcı bir su emicilik niteliği kazandırıyor.

OMsoft WR

Amino-fonksiyonel silikon yağları ile bu yağlardan formüle edilen su iticilik veren tekstil yumuşatıcılarında dünyaca tanınan ürünler üreten OMNOVA’nın yeni ürünleri arasında yer alan OMsoft WR, kumaşa hem su iticilik, hem de özel bir yumuşaklık kazandırıyor. OMsoft WR Water Repellent Textile Softeners serisi isteğe özel konsantrasyonlarda formüle edilebilmelerinin yanında su iticilik ve su geçirimsizlik kazandırma düzeyleri de ayarlanabiliyor. Yoğun yıkamaya, kuru temizlemeye, leke çözücülere, kimyasallara karşı dirençli olan OMsoft WR, farklı apre metotları ile kumaşa fikse edilebiliyor.

OMsoft BR

Amino-fonksiyonel silikon yağları ile formüle edilen mikro ve makro emülsiyon türü OMsoft BR Colour Intensification & Brillance serisi silikon emülsiyonlar aynı zamanda kumaşa yumuşaklık da kazandırarak, kumaşta yüksek kalite algısı yaratıyor. İsteğe özel konsantrasyonlarda formüle edilebilen bu silikon emülsiyonlar boyanmış kumaşta oluşmuş renk bozukluklarını ve renk farklılıklarını gidermek ve ayrıca renklere derinlik vermek için de kullanılırlar. Renk derinliklerinin artması sayesinde tüm renkler çok daha diri, çok daha canlı ve çok daha baskın görünüyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.