MAG, AccuTrash ile Ürün Yelpazesini Genişletti

İplik görüntüleme ve test teknolojilerinin önemli üreticilerinden MAG, AccuTrash ile işlenmemiş pamuk, harman hallaç tülbentleri ve tarak şeritlerindeki döküntü içeriği yüzdesinin belirlenmesini sağlıyor

  27 Kasım 2014 09:15 Perşembe
MAG, AccuTrash ile Ürün Yelpazesini Genişletti

Tekstil endüstrisi için laboratuvar test cihazları üreten MAG Solvics Pvt Ltd, ürün portföyünde bulunan 130’dan fazla ürünü ile dünya çapında elyaftan hazır giyim sektörüne kadar 7500’ü aşkın kurulu cihazı ile hizmet veriyor. ISO 9001:2008 sertifikasına sahip olan MAG, çırçırlama, iplik eğirme, dokumacı, örme, boyama terbiye ve konfeksiyon sektörlerine yönelik eksiksiz bir test cihazı yelpazesi sunuyor.

Ürettiği tüm test malzemeleri ISO, ASTM, AATCC, BS, SDC, IS, IWS, DIN ve ITMF gibi uluslararası standartlara uygun olan MAG,  bünyesinde yürüttüğü Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmaları ile her geçen gün ürün yelpazesine yeni cihazlar ekliyor. MAG’ın ürün portföyüne en son eklediği Gravimetrik Çöp Ayırıcı AccuTrash ile işlenmemiş pamuk, harman hallaç tülbentleri ve tarak şeritlerindeki döküntü içeriği yüzdesinin belirlenmesini sağlıyor. AccuTrash’ın içinde bulunan 265 mm’ye genişletilmiş numune besleme bölümü sayesinde dakikada 8 gramlık bir hızla numune beslemeye yapılabiliyor. Ayrıca, 10- 25 gram ve 25- 50 gram ağırlıklarındaki numuneleri beslemek için iki farklı besleme tablası bulunan AccuTrash, numunenin hassas ve hızlı bir şekilde tek ölçümle belirlenmesi özelliği sayesinde zaman ve maliyetten önemli bir tasarruf sağlıyor

Geliştirilmiş Emiş Sistemi

Tespit edilen döküntüler ise batmazlık ayırma tekniği veya AccuTrash için özel geliştirilen emiş sistemi kullanılarak ayrıştırılabiliyor. Geliştirilen emiş sistemi sayesinde beklenmedik ve gözle görülemeyen kayıpları ortadan kaldırılabiliyor. AccuTrash’ta bulunan tiftik ayrıştırma bölümü haricinde üç adet atık toplama bölümü bulunuyor.  Bu bölümlerden toz bölümünde 150 ila 300 mikron arasındaki boyutlara sahip olan döküntü parçacıkları toplanırken mikro toz bölümünde 150 mikrondan daha küçük parçacıklar toplanıyor. AccuTrash’ta döküntülerin üç farklı biçimde ayrıştırılması,  test edilen malzemelerde mevcut olan gerçek atık içeriğini gösteriyor.

Minimum Bakım Maliyeti

Bakım gerektirmeyen standart endüksiyon motoruna sahip olan yeni tip ring üfleyici kullanılan AccuTrash’ta bu sayede motor ömrünün uzamasının yanı sıra,  karbon fırçaların sık sık değiştirilmesine de gerek duyulmuyor.  Yoğun kullanıcı müdahalesinin gerektiği hava akımı endeksinin ayarlanması için AccuTrash’te bulunan özel olarak tasarlanmış olan bir mekanizma sayesinde gerekli hava akımını standart ayarlar bazında otomatik olarak ayarlanarak, numunelerin daha iyi açılmasını ve döküntülerin daha etkili ayrıştırılmasını sürekli olarak sağlamasını sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.