“Kahramanmaraş Bizim Güçlü Kalelerimizden Biri”

Güven Çelik Makine Yönetim Kurulu Başkanı Harun Kadayıfçı, Kahramanmaraş’ın kendileri için oldukça önemli olduğunu belirterek, KTM 2017 Fuarı’nda dikkat çekecek ürünlere yer vereceklerini söyledi.

  13 Aralık 2016 10:00 Salı
“Kahramanmaraş Bizim Güçlü Kalelerimizden Biri”

Paketleme makinelerinin yanı sıra birçok sektöre yönelik ambalaj makinesi, özel tasarım makineler, taşıma ve sorting sistemleri sunan Güven Çelik Makine, 2017 yılında Orta ve Güney Amerika’da bulunan hedef ülkelerin yanı sıra, Kahramanmaraş ve bölge pazarına da önemli yenilikler tanıtacak.

Şirket çalışmalarından, hedef pazarlara kadar birçok konuda yayın grubumuzun sorularını yanıtlayan Güven Çelik Makine Yönetim Kurulu Başkanı Harun Kadayıfçı, 2017 yılında yer alacakları KTM 2017 Fuarı ile ilgili de önemli bilgiler paylaştı.

Güven Çelik Makine olarak 30 yıllık çalışmaları boyunca binlerce müşteri on binlerce makine üretimi gerçekleştirdiklerini belirten Güven Çelik Makine Yönetim Kurulu Başkanı Harun Kadayıfçı, “Bu, bizim için onur ve gurur verici bir tablo. Bu onuru gelecek yıllara taşımak adına ilk günkü heyecan ve istek ile çalışmalarımızı ara vermeksizin devam ettiriyoruz.” sözlerine yer verdi.

Güven Çelik Makine olarak 2016 başında yeni bir yapılanmaya gittiklerini sözlerine ekleyen Harun Kadayıfçı, “Firmaların geleceği ve istikrarı açısından bazen yapısal değişiklikler gerekmektedir. Bu sene başında biz de bunu yaşadık ve yeni yapılanmamızdan sonra geleceğe daha da umutla bakabiliyoruz” dedi.

“Güven Çelik Makine Dünya Pazarında Saygın Bir Marka”

Güven Çelik Makine’nin, geçen zaman içerisinde üretimini yaptığı makinelerin kalitesi, fonksiyonu ve verimliliğini arttırdığını kaydeden Kadayıfçı, ‘Güven Çelik’ adının dünya pazarında değerli ve saygın bir marka olarak bilindiğini ifade etti.

“Bizim kalite politikamız, müşterimizin taleplerini değerlendirerek en uygun çözümü bulmak, tasarlamak, üretmek, işletmede en verimli şekilde çalışmasını sağlamaktır” diyen Kadayıfçı, bu nedenle ürünlerini sürekli geliştirerek yeni ve farklı sistemler eklediklerini belirtti.

Kumaş, halı, kağıt, nonwoven, suni deri ve pvc sektörlerine paketleme makineleri, taşıma ve sorting sistemler, palletizing makineleri, stoklama ve yükleme sistemleri, otomasyon sistemleri ve özel çözümler sundukların kaydeden Kadayıfçı, “Ürün gamımızı, iş gücünü azaltmaya yönelik otomatik ve akıllı sistemlere, karışıklığı önleyip, sistemli çalışmaya iten, ürünün kolaylıkla izlenip takip edilmesini sağlayan komple çözümlere doğru yoğunlaştırdık” dedi.

Güven Çelik Makine’nin 2017 hedefleri ile ilgili sorularımızı da yanıtlayan Kadayıfçı, “Güven Çelik Makine olarak, sadece Orta Doğu ve Uzakdoğu ülkelerinde değil, Avrupa’da da yapacak çok işimiz ve gerçekleştireceğimiz projeler olduğunu düşünüyoruz. Avrupa ülkelerinde teknik tekstil ve tekstilin hala var olduğunu biliyoruz ve nitekim son 6-7 yıllık satışlarımıza baktığımızda Hollanda, Polonya ve diğer bazı ülkelerde ciddi referanslarımızın oluştuğunu görüyoruz. Aynı şekilde, müşterilere özel çözümlerimizle Avrupa’da güçlü bir şekilde var olmayı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Hedef ülkeler arasında Orta ve Güney Amerika’da bazı ülkelerin de bulunduğunu sözlerine ekleyen Harun Kadayıfçı, “Burada güçlü ve dinamik temsilci firmalarla işbirliği yaparak bölgedeki bilinirliğimizi arttırıp ihracatımıza katkı sağlayacak yeni müşteriler bulmayı hedefliyoruz” sözlerine yer verdi.

“KTM 2016 Fuarı’nda Yerimizi Büyütüyoruz”

Yurtiçi tekstil sektörü ile ilgili hedeflerini de paylaşan Kadayıfçı, dünya çapında tanınan Türk tekstil firmaları sayesinde makine ve sistemlerini geliştirdiklerini, ürünleri arasına yenilerini ekleyerek geliştirmeye devam ettiklerini kaydetti.

“Bizim için kendi ülkemiz en güçlü pazarımız olmuş ve olmaya devam edecektir” diyen Kadayıfçı, sözlerini şöyle sürdürdü; “KTM 2017 Fuarı’nda geçen seneye göre yerimizi büyütüyoruz ve fuara iki farklı rulo kumaş paketleme makinesi ile katılmayı planlıyoruz.  Ayrıntıları süpriz olsun ancak Kahramanmaraş ve bölgedeki diğer şehirlerden müşterilerimizin gelip bu ürünlerimizi önemle görmelerini duyuruyoruz.”

Sergileyecekleri ürünlerden birinin hem kumaşa hem de halıya uygun olduğunu dile getiren Kadayıfçı, “Bu nedenle bizim açımızdan bakıldığında lokasyon olarak fuar doğru bir yerde gerçekleştirilmekte, çünkü biz bölgedeki kumaş üreticilerin yanı sıra, Gaziantep’teki halı üreticilerini de hedefliyoruz” dedi.

Kahramanmaraş ve bölge pazarının önemine de değinen Kadayıfçı, “Kahramanmaraş dinamik yapısıyla bizim güçlü kalelerimizden biri. Bunu son dönem referanslarımıza baktığımızda da görebiliyoruz. Güven Çelik Makine olarak bu bölgedeki müşterilerimizi yaptıkları üretimleri esnasında daima yanında olup, teknolojiyi yakından takip ederek geliştirdiğimiz ürünlerimizle desteklemeye devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.