ERP Yazılımları Karlılığı Artırıyor

CPM Yazılım, Türkiye genelinde birçok sektöre sağladığı ERP çözümleri ile ilk aydan itibaren yüzde 10 ile yüzde 25 arasında karlılık sağlıyor.

  15 Haziran 2016 09:03 Çarşamba
ERP Yazılımları Karlılığı Artırıyor

Müşteri ilişkileri, pazarlama faaliyetleri, stok ve personel yönetimi vb. birçok alanda ihtiyaç duyulan yazılım hizmetleri, doğru kaynaktan doğru şekilde alındığında iş verimliliğini üst seviyelere taşıyor. Yazılım konusunda müşterilerine entegre çözümler sunan CPM Yazılım, firmaların karlılığını arttıran ve iş akışını kolaylaştıran çözümler ile tüm Türkiye’ye hizmet veriyor. CPM Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut, Türkiye’nin farklı bölgelerinde sanayi, otomotiv, perakende, kimya, tarım gibi birçok sektöre yönelik hizmetlerini yayın grubumuza anlattı.

CPM Yazılım olarak konfeksiyon, mobilya, otomotiv yan sanayi, bankacılık, gıda, tekstil, inşaat, metal, tahıl, okul, kumaş yönetimi, mühendislik çözümü gibi farklı yazılım çözümleri bulunduğunu belirten Recep Palamut, ayrıca finans yönetimi, satış/pazarlama yönetimi, satın alma yönetimi, stok yönetimi, muhasebe yönetimi, dış ticaret yönetimi, personel yönetimi, sabit kıymet yönetimi, kurumsal satın alma yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi (CRM), servis yönetimi, üretim yönetimi gibi yazılımlara da destek verebildiklerini kaydetti.

Bugüne kadar 500’den fazla firmaya yazılım hizmeti verdiklerini belirten Palamut, “Türkiye’nin büyük firmalarından Altınbaş Holding, Bilfen Okulları, Baymak Kombi, Kimteks, Konfor Mobilya, Roteks, Arsan Dokuma, Atlas Giyim gibi farklı ölçekte ve farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar çözümlerimizden yararlandılar.” dedi.

Özellikle ERP yazılımları ile şirketlere hayatlarını kolaylaştıran çözümler sunduklarını kaydeden Recep Palamut, işletmenin her noktasında etkin ve hızlı iş sonuçları yaratılmasına olanak sağladıklarını ve bugüne dek konfeksiyon ve tekstil sektöründe Arsan Dokuma, Hakan Çanta, Roteks, Balsuyu ve Lafem Tekstil gibi firmalara çözüm ürettiklerini belirtti.

“Firmalar ERP ile Tüm İhtiyaçlarını Karşılayabiliyor”

ERP yazılımları ile firmaların bütün ihtiyaçlarını karşılayabildiği programlar sunduklarını söyleyen Recep Palamut, “ERP yazılımımız, tüm bilgi akışını tek bir havuzda toplayarak, gerek raporlamada gerek veri girişinde kullanıcılarına ciddi zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor. Risk kaybını da minumuma indiren CPM ERP bir işletmenin sadece stok-cari-muhasebe çözümünü değil, tüm iş sürecini tek bir çatı altından yönetmesine imkan sağlıyor.” dedi.

ERP yazılımlarını firmaların ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirebildiklerini belirten Palamut,“Stok takibinden malzeme ihtiyaç planlamaya, risk yönetiminden kredilere, yasal defterlerden uluslararası raporlamaya ve kalite yönetiminden, toplam verimlilik yönetimine kadar birçok sistemin bir arada çalıştığı entegre sistemler bütünü olan ERP, katman mimarisine sahip bir uygulama olarak her türlü ihtiyacı sistem üzerinde hızlıca karşılıyor. ERP yazılımlar, paket yazılımdan kaynaklanan eksiklikleri gidererek ilk aydan itibaren yüzde 10 ile yüzde 25 arasında karlılık sağlıyor.” sözlerine yer verdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.