Suominen, FIBRELLA® Shield'i Tanıttı

Suominen, yüz maskesi uygulamalarının üretimi için dokusuz yüzey kumaş materyali geliştirdi.

  01 Kasım 2020 07:30 Pazar
Suominen,  FIBRELLA® Shield'i Tanıttı

Mendil ve diğer uygulamalar için dokunmamış ürünler üreten Suominen yüz maskesi uygulamalarının üretimi için dokusuz yüzey kumaş materyali “FIBRELLA® Shield’ı geliştirdi.

Filtrasyon Verimliliği Dikkat Çekiyor

Suominen Kategori Müdürü Johanna  Sirén yaptığı açıklamada, “FIBRELLA® Shield nonwovenimiz mükemmel filtreleme verimliliği ve basınç düşüşü değerlerine sahiptir, bu da malzemenin rahat ve nefes alma işlemini kolaylaştırırken aynı zamanda koruma sağladığı anlamına gelir. VTT * sonuçları tarafından uygulanan bir yöntemle ölçüldüğünde, FIBRELLA® Shield nonwovenin filtrasyon verimliliğinin tip II gerekliliklere ulaşan yüzde 99'dan daha yüksek olduğunu, ancak elbette malzeme daha hafif Model I maskeleri veya sertifikalı maskeler için de kullanılabileceğini gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Rahat Kullanım

Sirén açıklamasında, “FIBRELLA® Shield, tekstil benzeri yumuşaklığı ve kokusuz olması konusunda çeşitli kullanıcı paneli testlerinden olumlu geri bildirimler aldı. Panel sonuçları ayrıca FIBRELLA® Shield'in birkaç saat boyunca bile rahatça kullanılabileceğini ve kullanım sırasında nem oluşturmadığını gösteriyor, ”dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.