Tuhafiyeye Yeni Marka Öz-El Aplus

Dünyanın önde gelen aksesuar üreticilerinden Öz-El, Aplus markası ile perakende sektörüne adım attı.

  26 Haziran 2015 09:23 Cuma
Tuhafiyeye Yeni Marka Öz-El Aplus

Dünyanın önde gelen büyük dar bant ve aksesuar üreticisi olan Öz-El, 1958’ten beri faaliyetlerini sürdürüyor. Çorlu, İstanbul, Yenibosna ve Merter’deki tesislerinde jakar, kadife şerit, saten şerit, lastik, kordon ve dokuma etiket üretimi gerçekleştiren Öz-El, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya, Rusya, Hollanda, Bulgaristan, Avusturalya ve Hindistan ile beraber 23 ülkeye ihracat yapmasının yanı sıra Zara, H&M, Mango, Mark&Spencer, Gap, Hugo Boss gibi dünya markalarına da hizmet veriyor.

Aplus markası ile perakende sektörüne de adım atan Öz-El, ürün segmentinde yer alan iplik, kurdela, fermuar, teladan lastik şerit, çıtçıt, kopça ve 3 bin çeşit tuhafiye ürününü tuhafiyeler, zincir marketler ve hobi mağazalarında özel paketlerinde satışa sunuldu.

“Hayatı Kolaylaştırıp, İsrafı Önlüyoruz”

Konu ile ilgili konuşan Öz-El Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Öztürk, dünya tuhafiye devlerinin kendilerine teklif ettiği distribütörlük tekliflerini reddederek, kendi markalarını oluşturmaya karar verdiklerini söyledi. Yurtdışından gelen ithal ürünlerin tüketiciye üçte bir oranında daha uygun fiyata ulaştırılacağını ifade eden Öztürk,  dar dokuma alanında dünyada birinci sırada olduklarını söyledi. Öztürk, “Kendi üretmediğimiz ürünleri ağırlıklı olarak ulusal sanayimizden tedarik ediyoruz. Çünkü, bu durumu ülkemize karşı bir görev ve sosyal sorumluk olarak görüyoruz” dedi. Başta kadınlar ve tüm tüketicilerin hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini ifade eden Öztürk, tüketiciye ihtiyacı olduğu kadar ürün alma imkanı sunduğunu söyledi. Öztürk, “Ürünlerimizi özel ve şık kutularda ölçü ve adetle satışa sunuyoruz böylelikle israfı önlüyoruz” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.