Marni ile Hem Rahat Hem Şık

Sezona renk katacak markalardan biri olan Marni, sunduğu koleksiyon ile göz dolduruyor

  18 Eylül 2015 09:25 Cuma
Marni ile Hem Rahat Hem Şık

Sezona renk katacak markalardan biri olan Marni, sunduğu koleksiyon ile göz dolduruyor. Tanıtımı Milano Elle Fashion Week kapsamında yapılan Marni 2015  Koleksiyonu bu yaz farklı biçim ve görünüş ile merhaba demek isteyenlerin tercihi olacak. Pastel renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı detaylar siyah ve beyaz renkleriyle kombinlenmiş. bol kesim tarzı ve modelleri ile hem rahat hem de şık olabilecek nitelikte bir koleksiyon hazırlanmış.

Midi boy etekler, kemerli ceket ve elbiseler ve yüksek bel pantolonlar koleksiyonda ön plana çıkıyor. Koleksiyonda su ve ördek yeşillerinin ve pudra renklerinin öne çıktığını görüyoruz, bunun dışında etek ve pantolonlarda bel detayları dikkat çekiyor. İlkbahar yaz sezonunda kemerler Marni ile yeniden moda olacak gibi görünüyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.