LEVI S 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonunu Tanıttı

Levi’s tasarım ekibi, 2016 İlkbahar Yaz 2016 Koleksiyonu’nda Los Angeles'daki Laurel Kanyonu'ndan ilham alıyor.

  18 Ocak 2016 11:02 Pazartesi
LEVI S 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonunu Tanıttı

Levi’s® Kıdemli Başkan Yardımcısı Jonathan Cheung, yeni koleksiyona ilişkin "Hikayemiz ismini 60'lar ve 70'lerde sanatçıların, mimarların ve müzisyenlerin yaratıcı merkezi, Los Angeles'daki Laurel Kanyonu'ndan alıyor. Kuzey Hollywood tepelerindeki bu küçük bölge, dünyayı değiştiren sanatsal devrime şahit oldu. Yeni koleksiyonumuz Wonderland, aynı zamanda bizim günümüzün yaratıcı topluluklarına bir selamımız" dedi.

Kadın Koleksiyonuna Genel Bakış

Bahar Koleksiyonu, oldukça feminen bir yolla klasik iş kıyafeti ile modern tarza odaklanırken, kadın gardıroplarının değişmezi olacak kusursuz şekillendirilmiş skinnyleri sunmaya devam ediyor. 710 Super Skinny, 711 Skinny, 712 Slim, 714 Straight, 715 Bootcut and 721 High Rise… Hepsi geliştirilmiş ultra yumuşak kumaşlar ile geri dönerken bahar koleksiyonu yeni retro Mile High Super Skinny'i sunuyor.

Karanlık yazı vurgulayan soluk siyahlar, eski beyazlar ve çiçek desenli baskılar bu koleksiyonda belirgin rol oynuyor. Gevşek dokunmuş tişörtler ve düğmeleri aşağıda kalıplı gömlekler, ikonik etekler ve orta boy mükemmel jean etekler de bu sezon sahne alıyor. 501CT® jean’de olduğu gibi yıpranmış, paçalı, gevşek kalıplı orta boy 501® şort da yeni koleksiyonda yer alıyor.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.