KAFT, John Lennon’ı Tasarımlarına Taşıdı

KAFT, Old Biker tasarımını oluştururken John Lennon’’dan ilham aldı.

  14 Ağustos 2015 08:15 Cuma
KAFT, John Lennon’ı Tasarımlarına Taşıdı

Sıradanlıktan uzak yaklaşımıyla fark yaratan tasarım markası KAFT, Original tişört koleksiyonuna yepyeni Old Biker tasarımını ekledi. KAFT, Old Biker tasarımında, efsane müzik grubu The Beatles’ın unutulmaz ismi John Lennon’ın çocukluğunda yaşadığı bisiklet özlemini anlattığı sözlerinden ilham alarak oluşturduğu koleksiyonda, kadın ve erkek modelleri birbirinden farklı tişört kalıplarına uygulandı.

Original koleksiyonunda da ferah ve dökümlü kalıpları tercih eden KAFT, Old Biker tasarımlı kadın tişört modellerinin etek kısmında oval kesim uyguladı. Old Biker tasarımının üretiminde ise insan sağlığına zarar vermeyen organik boyalar ve uzun süre kalıcılığını koruyan emprime baskı tekniği kullanıldı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.