Gaultier’den Kışa Farklı bir Bakış

Jean Paul Gaultier 2015 Sonbahar-Kış koleksiyonu, western geleneğinin detaylarını yansıtmasının yanı sıra fırfırlarla süslenmiş uzun, şantuk etekler öne çıkıyor

  24 Kasım 2015 08:11 Salı
Gaultier’den Kışa Farklı bir Bakış

Jean Paul Gaultier 2015 Sonbahar-Kış koleksiyonu, western geleneğinin detaylarını yansıtmasının yanı sıra fırfırlarla süslenmiş uzun, şantuk etekler öne çıkıyor. Koleksiyonun genelinde üzerinde doku ekleme ve katmanlama işlemleri uygulanan fırfır kollu bluz ile kombine edilmiş flamenko stili etekler çok sık kullanılmış.  Koleksiyonunda bir sürü parıltılı ve göz kamaştırıcı ürünün yanında balık pullu trençkotta sunuluyor.  Ayrıca, gösterişli bir siyah üst ile kombinlenmiş gümüş rengindeki maksi etek  gündelik kullanıma uygun parçalar arasındaki yerini alıyor.

Bunun dışında pembe, bej ve krem V yakalı elbise ile birlikte kullanılan ceketler ilgi çeken parçalar olarak tanımlanıyor. Gaultier’in tasarımlarında uzun kuyruklu abiyeler şekil algısını yansıtırken, renk paleti yeşil, fil grisi, kırmızı tonları bej tonlarını yansıtıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.