D’S Damat Tahran’da mağaza açtı

Moda perakendesinin liderlerinden Orka Holding, Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile yılın ilk günlerinde beş yurtdışı mağazası açtı.

  05 Şubat 2016 09:00 Cuma
D’S Damat Tahran’da mağaza açtı

Ambargonun kalkmasıyla dünyanın gözünün çevrildiği İran’ın başkenti Tahran’da da D’S Damat mağazası açan Orka Holding, yılsonuna kadar yurt dışında toplam 20 mağaza açmayı hedefliyor. Küresel moda devi olma yolunda hızla ilerleyen şirket, Ocak ayının ilk iki haftasında Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile beş yurtdışı mağazası açtı. Başkent Tahran’ın en önemli alışveriş caddelerinden Mirdamad’da yer alan D’S Damat mağazasının açılışına, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Osman Arar katıldı.

Yurt dışında 20 mağaza açılacak

Orka Holding, ayrıca Irak’ın Erbil şehrinde ve Ürdün’ün başkenti Amman’da Damat/Tween ve D’S Damat mağazaları açılışı gerçekleştirdi. Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile bu yıl yurt dışında toplam 20 mağaza açmayı planladıklarını söyleyen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “İran’da hedefimiz bu yıl sekiz mağaza ulaşmak. Bu yıl ayrıca aralarında İtalya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Güney Afrika, Katar, Bahreyn, Suudi Arabistan, Romanya ve Mısır’ın da olduğu ülkelerde yeni mağazalarımız olacak.  Yıl sonunda ihracatımızı iki katına çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.