Çağlayan’dan Yaza Özel Sportif Detaylar

Türkiye’nin önde gelen modacılarından birisi olan Hüseyin Çağlayan 2015 İlkbahar Yaz koleksiyonu ile kadınsı bir bahar sunuyor.

  01 Haziran 2015 09:14 Pazartesi
Çağlayan’dan Yaza Özel Sportif Detaylar

Hüseyin Çağlayan 2015 ilkbahar yaz koleksiyonunda ustaca yer alan kesimleri sunuyor. Uzun elbiselerin yanında kısa şortlarla kombinlenen tişörtler, tasarımcının yaratıcılığını ortaya koyuyor. Koleksiyonun en belirgin aksesuarları arasında ise şapkalar yer alıyor. Yoğunlukla siyah ve beyaz renklerin kullanıldığı koleksiyonda, bunların dışında yeşil, turuncu, mavi ve turkuaz renkleri görülüyor. Geometrik şekillerle de desteklenen koleksiyon, uzman modacı ve profesyonel alıcı tarafından da beğeniyle karşılandı. Koleksiyonda kullanılan kumaşlara bakıldığında başta pamuk olmak üzere, baskılı saten detaylar ve soyut baskılar yer alıyor.

Koleksiyon Aksesuarlarla Zenginleştirilmiş


Koleksiyonun şekillerinde ise geniş gömlekler, mini dairesel etekler, rulo kollu ceketler, önlükler, geniş tunikler göze çarpıyor. En çok dikkat çeken aksesuar şapka olurken bunun yanında, kemer ile entegre güneş şemsiyeleri, ayakkabılar ve mücevherler kullanılarak, koleksiyonun zenginleştirildiği görülüyor. Koleksiyonda akşam etkinliklerinde kullanılacak elbiselerin yanında spor detayların olması da kullanışlılık açısından öne çıkıyor. Kenarı yeşil kaplı ve yuvarlak hatlara sahip ceketlerin içine giyilen yeşil tunikler, koleksiyonun spor havasını destekliyor.  Koleksiyonda yer alan şeffaf tasarımlar ise cesur kadınlara hitap ediyor.

Hüseyin Çağlayan’ın 2015 ilkbahar yaz koleksiyonu, küresel alanda tasarım yapan modacılar tarafından da beğeni ile karşılandı.  Herkesin beğenisini kazanan koleksiyonda en çok dikkati çeken ayrıntı ise, gündelik yaşamda sıradan görünen görsellerin, kaliteli ve canlı baskılarla süslenmesi oldu. Çağlayan, özellikle uzun elbiselerde baskıyı ustaca kullanmış. Koleksiyondaki renk seçimleri kullanılışı ve sportif bir hava verirken bunun yanında özellikle beyaz elbiselerde uygulanan özel terzilik örnekleri kadınsı bir havanın oluşmasına neden olmuş.




YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.