Brückner’in Satışları Hız Kesmiyor

Endonezyalı sürdürülebilir ve çevre dostu yüksek kaliteli kumaş üreticisi Harapan Kurnia, altıncı defa Brückner’in ramöz makinasını satın alma kararı verdi.

  24 Ocak 2019 00:00 Perşembe
Brückner’in Satışları Hız Kesmiyor

Endonezya dünya çapında en fazla giyim ve tekstil ihracatı yapan ülkelerden biridir ve Harapan Kurnia bu endüstrinin 45 senedir bir parçası haline geldi. Şirket sadece yüksek kaliteli kumaş üretip satmakla kalmıyor, aynı zamanda daha çevre dostu bir prosesle üretim yapmak için mücadele veriyor. ISO9001 Oekotex ve USA Cotton sertifikasını alan Harapan Kurnia, yerel sosyal sözleşmelere odaklanıyor. Şirketin amacı, modern ve çevre dostu teknolojiyle yeni ve modaya uygun ürünler üretirken aynı zamanda endonezyanın nitelikli iş gücünü desteklemek.

Şirketin toplam 300 çalışanı, yılda 50 milyon euro ciro ve yıllık %20 kadar büyüme oranına sahip. Harapan Kurnia, yerel pazarda ve ihracatta orta-üst moda giyim, yüzme ve spor giyim, bayan ve erkek kıyafeti üretmektedir. Ürünlerinin% 95'i triko ve geri kalanı ise dokuma kumaştır. Ürünler % 35'e kadar spandeks içeriği ile pamuk, selüloz ve harmanlanmış malzemeden yapılmıştır.

Harapan Kurnia, Altıncı Ramöz Makinasını Satın Aldı

Harapan Kurnia'nın iki ayrı lokasyonda beş Brückner makinesi var ve şirket,  iyi makine kalitesi, doğru otomasyon, doğru kontrol sistemi ve optimize edilmiş ısı geri kazanım sisteminden çok memnun kalmıştır. Bir başka avantaj da, Brückner’in satış sonrası desteğinin iyi olması. Harapan Kurnia, Brückner stentlerinin avantajlarından, diğer üreticilerden daha az yatırım yapan makinelere kıyasla ikna oldu ve altıncı defa Brückner makinesini satın alma kararının nedenlerini de; daha iyi makine ayarı, daha iyi kalite ve iyi bir destek olarak belirtti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.