Berr-In’den Doğal Romantizm

İç ısıtan bir koleksiyona imza atan Berrin Eser, Berr-In markası ile 2012 İlkbahar Yaz sezonunda yine ilgi görmeyi başardı.

  16 Mayıs 2012 01:09 Çarşamba
Berr-In’den Doğal Romantizm

Kadın giyiminin önemli Türk markalarından Berr-In 2012 İlkbahar - Yaz koleksiyonu doğadan ilham alıyor. Markanın yaratıcısı ve baş tasarımcısı Berrin Eser, güçlü detaylar ve yaratıcı kesimlere verdiği önemi ve açık renklere olan tutkusunu bu sezon da sürdürüyor. Doğanın tezatlıklarını yansıtan asit sarısı, zümrüt yeşili, nar çiçeği, mor, siyah ve beyazın kullanıldığı;  kesimlerde ise rahat ama şık, sade ama iddialı zıtlıkların öne çıktığı koleksiyon, güçlü kombinlerle ahenkli bir görünüm sergiliyor. Koleksiyonun renk geçişleri hardal çiçeğinden papatyaya, taş serinliğinden toprağın sıcaklığına akıyor.

 

Uçuşan kumaşlarda saten, şifon ve ağırlıklı olarak doğal materyaller,  doğadan gelen toprak renkleriyle uyum içerisinde buluşturulmuş. Bu koleksiyonda Berr-In kadını özgür seçimleriyle kendi kombinlerini oluşturabileceği rahat ve şık tasarımlara ulaşabiliyor. Romantik, güçlü ve özgür çizgisiyle öne çıkan yeni Berr-In koleksiyonu modanın trendlerini belirlemede yine çok etkili olacağa benziyor.

 

Satılabilir moda ve ulaşılabilir lüks kavramlarıyla kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Berrin Eser, sektörde köklü bir geçmişe sahip bulunuyor. 1982 yılında Tatbiki Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Sanatları Bölümü'nden mezun olduktan sonra sektöre atılan Eser, uzun yıllar birçok marka için başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. 2003 yılında Berr-In adıyla kendi markasını oluşturan Eser, yurtdışı pazarında gerçekleştirdiği çalışmalardan aldığı başarılı sonuçlardan sonra 1999 yılında Türkiye pazarında da yer almaya başladı. İTKİB tarafından üst üste 3 kez Başarı Sertifikası alan tek tasarımcı unvanına sahip olan Berrin Eser, 2010 yılında da İTO tarafından yılın Kadın Girişimcisi Ödülünü almıştı.

 

Markalaşma ve kurumsallaşma süreçlerini devam ettiren Berr-In markasının ilk konsep mağazası Ocak 2011 tarihinde Bağdat Caddesi üzerinde Erenköy’de açıldı. A ve A+ bir marka olarak kendini konumlandıran Berr-In, Fransa’nın başkenti Paris’te yapılan ve dünyanın en seçkin moda fuarı olarak kabul edilen Pret a Porter fuarının Atmosfere salonunda koleksiyonlarını sergiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.