Bagozza, Türkiye’de Yeni Mağazalar Açacak

Türkiye’nin yakın coğrafyasındaki sıkıntılar sonrasında Bagozza, iç piyasaya ağırlık verecek

  09 Mart 2015 08:57 Pazartesi
Bagozza, Türkiye’de Yeni Mağazalar Açacak

İtalya’nın özel tasarımlar üreten markası Bagozza’yı 2006 yılında satın alarak yeninden yapılandırma sürecine sokan Ome Grup, 33 ülkede 100 monobrand mağazası ve bine yakın multibrand satış noktasında tüketici ile buluşturuyor.  Altı ülkede kendi dağıtım operasyonu bulunan firmanın Rusya’da 30, Ukrayna’da 12, Tunus’ta iki, BDT ülkelerinde ise birer tane mağazası var. Azerbaycan ve İran’da da mağazaları bulunan marka geçtiğimiz günlerde Beyaz Rusya’nın başkenti Minsk’te üçüncü mağazasını açtı.

Türkiye’de şu an Ankara ve İstanbul’da iki mağazası 15 noktada satışı bulunan Bagozza, Rusya, Irak, Suriye ve Libya pazarlarında yaşanan sıkıntılar sonrasında iç piyasaya ağırlık vermeye karar verdi. İlk olarak Osmanbey’de sadece özel müşterileri için, özel konseptli bir de showroom açacak olan Bagozza’nın başında bulunan Mahmut Aslan, 2015’in zorlu geçeceğini belirtirterek, hedeflerinin her şeye rağmen büyümek olduğunu söyledi. 2015’te Türkiye genelinde 20 satış noktası, yurtdışında ise 100 olan mağaza sayısını 150’ye çıkartmayı hedeflediklerini belirten Aslan, bu doğrultuda Türkiye’deki ciro hedeflerinin 15 milyon TL olduğunu ifade ederek, Rusya’da 10, Güney Afrika’da 8, İran’da 6, İtalya ve Avusturalya’da ise 5’er milyon euro olarak belirlediklerini söyledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.