YiwuTex 2016 Yenilikçi Teknolojileri Sergileyecek

Çin’de bu yıl 17. kez düzenlenecek olan YiwuTex Fuarı, tekstil teknolojileri ve kumaş alanındaki yenilikleri sergileyecek.

  07 Nisan 2016 09:00 Perşembe
YiwuTex 2016 Yenilikçi Teknolojileri Sergileyecek

Çin'de her yıl düzenlenen, örme ve konfeksiyon sektörünün en önemli fuarlarından biri olan YiwuTex 2016, 14-16 Haziran tarihleri arasında Zhejiang eyaletinde bulunan Yiwu Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

“Yeni tekstil teknolojileri aracılığıyla tasarım ve kumaş alanında yeniliklerin etkinleştirilmesi” misyonu ile 17. edisyonuna hazırlanan YiwuTex 2016, en gelişmiş ve kapsamlı otomatik örme, konfeksiyon, boyama ve dijital baskı makinelerini tanıtacak.

Örme & Dokuma Makineleri Sahası Yeni Teknolojileri Sergileyecek

Tekstil ve hazır giyim imalat endüstrilerinin hızla modernleşmesi, büyüyen  uluslararası rekabet ortamında öne çıkmak için otomasyon ve bilgi teknolojisine yapılan yeni yatırımlar, beraberinde verimlilik ve ürün kalitesinin iyileştirilmesini gerekli kılıyor. YiwuTex 2016, sektör profesyonellerine bu anlamda yardımcı olmak adına yer verdiği “Örme ve Dokuma Makineleri Sahası’nda” akıllı örme sistemi ve yenilikçi örme teknolojilerini sergileyecek. Üreticiler, akıllı üretim dönüşümünü nasıl hızlandırabileceklerini, ürünlerin fonksiyonel gelişimini, kendi ürünlerini en son teknolojiye sahip yurtiçi ve yurtdışı pazarlara nasıl pazarlayabilecekleri konusunda daha fazla bilgi edinebilecekler.

 

Dikiş & Otomatik Konfeksiyon Makineleri Sahası

YiwuTex 2016’da yer alacak bir diğer alan ise “Dikiş & Otomatik Konfeksiyon Makineleri Sahası”. Artan hızlı moda talebi ile enerji tasarruflu ve akıllı dikiş makineleri, sektörde çok fazla talep görüyor. Bu noktada öne çıkan akıllı dikiş makineleri, endüstriyel üretim sürecinde el ile kumanda edilen makinelere oranla düşük çalışma maliyeti ile daha yüksek verimlilik sağlıyor. YiwuTex 2016’da yer alan Dikiş & Otomatik Konfeksiyon Makineleri Sahası ile verimlilik artışı, enerji tasarrufu ve çevre kirliliğini önlemeye yardımcı olmak üzere tasarlanmış, rekabetçi fiyatı ve otomatik olma özelliği ile fark yaratan dikiş makinelerinin tanıtımını gerçekleştirecek.

Boya, Terbiye ve Dijital Baskı Makineleri Sahası

Üretimde esneklik, daha kısa üretim süresi, enerji tasarrufu ve çevreye zarar vermeden üretim sağlayan dijital baskı teknolojisi gelecek vaad eden bir eğilim haline geldi. Dijital baskı alanındaki en son teknolojileri sergileyecek olan YiwuTex 2016,  “Dijital Baskı Makineleri Sahası” ile bu alandaki yenilikleri tanıtacak.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.