Yiwu Fuarları Gözünü ‘Üst Segment Ürünlere’ Dikti

Çin’in Zhejiang eyaletinde eş zamanlı gerçekleştirilecek olan 14. Uluslararası YIWU H&G ve 3. Uluslararası Yiwu S&G, tekstil sektörünün yeni çözümlerine ev sahipliği yapacak.

  12 Temmuz 2013 18:32 Cuma
Yiwu Fuarları  Gözünü ‘Üst Segment Ürünlere’ Dikti

Eşzamanlı olarak 19-22 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 14. Uluslararası Çin Yiwu Örme, Çorap, Boya ve Terbiye Makineleri Fuarı ile 3. Uluslararası Çin Yiwu Otomatik Konfeksiyon ve Dikiş Ekipmanları Fuarı, tekstil sektöründe faaliyet alanlarını genişletmek isteyen katılımcılar için yeni fırsatlar sunacak. Teması otomatik konfeksiyon makineleri olan 3. Uluslararası Çin Yiwu Otomatik Konfeksiyon ve Dikiş Ekipmanları Fuarı’nın uluslararası anlamda önemli alıcıları çekmesi bekleniyor. Fuar, Zhejiang Eyaleti hükümeti, Zhejiang Eyaleti ekonomik ve bilgi komisyonu ile Zhejiang Eyaleti Ticaret Bakanlığı işbirliği ile düzenlenecek.

Üst Segment ve Otomasyon Ürünleri

Yapılan istatistiklere göre Çin’de örme konfeksiyonun yüzde 40’ı ihraç ediliyor. Giysi ve aksesuar ihracatının 1.83 milyar dolar olduğunu göz önüne aldığımızda örme konfeksiyonun, sadece modern giyimin önemli bir parçası değil aynı zamanda moda tasarımında ve üretimde önemli bir parça hale geldiğini görüyoruz. Buna bağlı olarak düzenlenecek olan fuar, örme ve ‘çorap sektörünün lideri’ konumu ile piyasadaki son bilgileri edinildiği bir platform haline dönüşüyor. Bunun dışında fuarda en son örgü teknolojileri, sektörün hızla gelişmesine öncülük eden üst segment ürünler ve moda kavramının kapsamlı bir resmi yansıtılacak.

Çok sayıda yerel ve uluslararası alıcı ile çeşitli derneklerin katılım sağlayacağı fuarlar, örme makinelerinde emisyon azaltma, enerji tasarrufu ve otomasyon için müşterilere güçlü bir iletişim platformu sunuyor. Yiwu City Çorap Sanayicileri Derneği, Yiwu City Örgü Sanayicileri Derneği, Yiwu City Fermuar Sanayi Derneği ile Yiwu City Konfeksiyon Sanayi Derneği tarafından desteklenecek olan fuar, inovatif koleksiyonlar, teknoloji ve teknikler, ticari ve ekonomik görüşmeleri ile bilgi alışverişlerine ev sahipliği yapacak.

2012 Yılında 11 Ülke ve 153 Katılımcı

2012 yılında 15.000 metrekarelik bir alanda gerçekleşen fuara Fransa, Almanya, Hong Kong, İtalya, Kore ve Çin Halk Cumhuriyeti’nden katılımcılar iştirak etti. Aralarında İsveç, İsviçre, Tayvan, Birleşik Krallık ve Türkiye’nin de bulunduğu 11 ülke ve bölgeden 153 katılımcı, yenilikçi üretim ve otomasyon üzerine deneyimlerini paylaştı. Ayrıca Mengna Çorap, Langsha Grubu, Çin Bonas Grubu, Zhejiang Manzi Örme, Wanyu Örme, Jodoll Koleksiyon, Kingeagle Grup vb. birçok firmanın kurumsal temsilcileri fuara katıldı. 4 gün süren fuarda 10.866 ziyaretçi sayısı ile önemli iş görüşmeleri gerçekleştirildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.