Yeni Teknolojiler India ITME 2016’da Buluşacak

Tekstil makineleri ithalatı açısından en önemli pazarlardan biri olan Hindistan, 40. yılını geride bırakan India ITME 2016’da tekstil teknolojilerindeki yenilikleri tanıtmaya devam edecek.

  06 Temmuz 2016 09:02 Çarşamba
Yeni Teknolojiler India ITME 2016’da Buluşacak

Tekstil sektöründe düzenlenen en önemli etkinlikler arasında yer alan India ITME, bu yıl 3-8 Aralık 2016 tarihinde Mumbai Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 4 yılda bir gerçekleştirilen organizasyon, bu yıl düzenlenen 10. Edisyonunda tekstil teknolojilerinin yanı sıra, hazır giyim konfeksiyon makineleri, tekstil üretimine yardımcı makineler ve tekstil sektörü için boya ve kimyasal ürünlere yer verecek. Tekstil sektöründeki yeni teknolojiler ve üretim çözümlerinin konuşulacağı fuar, küresel piyasanın güçlü oyuncularına da ev sahipliği yapacak.

India ITME Yeni Teknolojiler ve Yeni Katılımcılarla Hareketlenecek

Bu yıl ‘Make in India’ (Hindistan’da Üret) teması ile gerçekleşecek olan fuar, 37 ülkeden katılımcı yelpazesi ile komşu ülkelerle daha güçlü ticari ilişkiler kurulması için ortam sağlayacak.

Hindistan pazarının önemini vurgulayan 10. India ITME 2016 Fuarı, iplik sektörü için 8, işleme için 7, dokuma için ise 9 adet yeni ürün lansmanı gerçekleştirerek toplamda 25 yeni ürünü ziyaretçilerin ilk kez görmesini sağlayacak. Aynı zamanda bu yıl 32’si yabancı, 132’i Hindistan firması olmak üzere 162 yeni firma ilk kez fuarda yer alacak.

India ITME’de Türkiye’ye Büyük İlgi

Bu yıl gerçekleştirilecek olan fuarda dijital baskı, test ve ölçme ekipmanları, boyarmadde ve kimyasallar için oluşturulan özel holde, Tayvan, Türkiye, İtalya, İsviçre, Çin ve Avusturya’dan katılımcılar yer alacak. Özellikle iplik, dokuma ve kimyasal &boya bölümlerinde yerel ve bölgesel ziyaretçiler tarafından yüksek ilgi gören Türkiye, India ITME 2016’da dikkat çeken ülkelerin başında geliyor. Ayrıca Türkiye ve Belçika’dan halı makinelerinin yanı sıra;  Çin, Tayvan, Almanya ve Endonezya’dan elyaf ve iplik çözümleri de ziyaretçilerin ilgi odağı olacak.

India ITME, Hindistan Tekstil Bakanlığı ve Hükümetin yanı sıra Hindistan Ağır Endüstri Departmanı, INDEXTB ve Gurajat Hükümeti tarafından desteklenen ayrıca devlet desteği alan tek fuar olarak öne çıkıyor. India ITME 2016 tüm bu özelliklerinin yanı sıra eğitim ve inovasyon konusunda da girişimlerde bulunuyor. India ITME 2016 mevcut endüstri ve yeni nesil girişimciler için uluslararası bir deneyim platformu oluşturulması için, birçok atölye çalışması ve panel hazırlandı. India ITME 2016, bu etkinliklerle tekstil teknolojisi ve iş dünyası için gelecekteki devrimin başlangıcı olmayı hedefliyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.