White Label Hedefine Ulaştı

İlk defa organize edilen tekstil tedarik fuarı White Label, Berlin Moda Haftası ile eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

  11 Ağustos 2012 22:18 Cumartesi
White Label Hedefine Ulaştı

Tekstil tedarikçilerini buluşturan White Label, Berlin Moda Haftası ile birlikte gerçekleştirildi. 4-6 Temmuz tarihleri arasında organize edilen etkinlik, Berlin’deki Max-Schmeling-Halle’de düzenlenirken ziyaretçiler Çinli üreticiler ile birebir iletişime geçme şansı yakaladı. Çok sayıda Çinli üretici firmanın yer aldığı organizasyonun 2013 yılından itibaren dünya çapındaki tedarikçilere de açık olacağı belirtildi.

Yeni tedarikçi fuarı White Label, Berlin Moda Haftası’nı başarıyla tamamladı. Fuar yaklaşık 60 katılımcı ve 600 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Organizatörler 2013 senesi için fuarın kapsamını daha da genişletmeyi hedefliyorlar. Fuar ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan etkinlik yöneticisi Sven Eriskat, konseptin kendini ispat ettiğini söyledi. Berlin Moda Haftası’nın bu tarzda organizasyonlara ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Eriskat şunları dile getirdi; “ Yaklaşık 600 ziyaretçi bu yeni fuar hizmetinden oldukça etkilendi. Önümüzdeki organizasyonda ziyaretçilerin tüm isteklerine cevap verebilecek şekilde hizmet edeceğimiz düşünüyorum. 2013 senesi için tedarikçilerin kalite ve çeşitliliğini genişletmeyi planlıyoruz.”

Fuarda bu sene örgü ürünlerin güçlü bir şekilde temsil edildiğine işaret eden Erisket; “2013’te Berlin’e dokuma alanından daha fazla tedarikçi getirmek istiyoruz. Bunun dışında erkek giyim, çocuk giyim ve aksesuar katmanlarını genişletmeyi planlıyoruz” dedi.

2012’de kapılarını ilk defa sadece Çinli üreticilerle açan White Label’ın, 2013’te diğer ülkelerden gelen yan sanayi işletmelerine de yer vereceğini açıklayan Eriskat şöyle devam etti; “Dünyanın her yerinden katılımcı bekliyoruz. Çin, Endonezya, Hindistan, Türkiye, Fas, Tunus, Kolombiya, Peru gibi tekstil anlamında gelişmiş ülkelerden girişimler olacağını düşünüyorum. Başlangıç için katılımcı sayısından memnunuz. Ancak 2013’te dünyanın her yerinden gelen alıcılara farklı seçenekler sunarak, katılımcı sayısını en azından üç katına çıkarmayı hedefliyoruz.”

Fuar Chinatex’in Katkıları İle Gerçekleştirildi

White Label, ağırlıklı olarak Berlin Moda Haftası boyunca ülkede bulunan modacıları, toptan ve perakende ticareti yapanları, büyük alışveriş mağazalarını ve Avrupalı moda markalarının alıcılarını hedef alıyor.  Üreticilerle kurulan birebir iletişim sayesinde White Label alıcılara, kaynaklara ucuz ve kolay yoldan ulaşabilecekleri bir platform sunuyor.

Fuarın gerçekleşmesini sağlayan Pekin merkezli faaliyet gösteren Chinatex Reklam ve Fuarcılık şirketi,  Whit Label’ın bu şekilde stratejik olarak büyütülmesi sürecini destekliyor. Chinatex 2003 senesinden beri Tokyo ve Osaka’da CFF Fuarlarını düzenliyor. Firma, Çin’in en başarılı ilk 500 şirketi arasında yer alırken, White Label ile ilk defa Avrupa’da bir etkinliğe imza attı. Etkinlik için Berlin’in seçilmesine bu senenin başında karar verilirken, Alman moda başkentinin dinamik yapısı firmaların adım adım Berlin’e taşınmalarını sağladı. Chinatex fuar süresince DIE PR-BERATER Ajansı’nın Berlin şubesi tarafından desteklendi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.