VDMA'den Orijinal Makine Vurgusu

VDMA’nın düzenlediği stantta orijinal ürün vurgusu yapıldı, üye şirketlerden 18 konuşmacı VDMA standında konuşma gerçekleştirdi.

  13 Aralık 2018 00:00 Perşembe
VDMA'den Orijinal Makine Vurgusu

Asya’nın tekstil makinecilerine adanmış en önemli fuarlarından biri olan Itma Asia + CITME 2018, hem sayıca hem de teknoloji kalitesi bakımından önemli şirketlerin katılımına imza attı. 80’i VDMA üyesinden oluşan Almanya’dan 100 katılımcının da eşliğinde sunulan ileri teknoloji, ayrıca fuar katılımcılarının beğenisine sunulacak.

VDMA Standında Gerçekleşen Konuşma

Basın konferansında, bilgi teknolojisi ve üretim proseslerinde, tekstil üretimi için kaynak yeterliliğini arttırmak amacıyla Çin ve Asya’daki diğer ulusların emeklerinde orijinal teknolojinin nasıl önemli bir rol oynadığını,  VDMA üyesi şirketlerden 18 yetkili bunu konuşmalarıyla gösterdi.

VDMA standında gerçekleşen konuşmada; Karl Mayer, Mahlo, Monforts, Trützschler, Autefa Solutions, Küsters Textile, Mayer&Cie, Groz-Beckert, Brickner, Saurer, Martin Küppers, Oerlikon, Andritz, Textechno, Weko, Herzog, Kaeser Kompressoren, ve Lenze olmak üzere 18 firmadan yetkili konuşmacı yer aldı.

“Choose the Original – Choose Success”

“Choose the original- Choose Success” VDMA Textile Machinery’nin bu makine fuarındaki mottosuydu. Stantta görünen resim motifi ilgi çekiyordu: Meuchwanstein Şatosu. Bu dünyaca ünlü turist çekim noktası aslında bundan çok daha fazlasını ifade ediyordu. Bu ayrıca başarıyı anlatıyordu; uzun dönem inovasyon ve teknoloji başarılı bir şekilde uygulanmış bir vizyon. VDMA standında böyle bir yaklaşım söz konusuydu.

Teknik Yöneticiden Orijinal Ürün Çağrısı

Itma Asia Fuarı’nın açılış gününde VDMA basın konferansı sırasında,  VDMA Teknik Yöneticisi Ms. Karin Chrisitine Schmidt; “Kopya makineler bu sistemlere çok benzer görünebilir ve özendirmek amacıyla tasarlanmıştır. Ama sadece orijinal makine üreticileri teknolojik ilerlemenin öncüleri olabilirler.” ifadesini kullandı. Ve Sözlerini şu şekilde noktaladı. “Orijinal teknoloji yeniliğin ana taşıdır. Tekstil üretimini gerçeğe çevirme sürecinde tamamen katılımcıları yeni başarılara götürme potansiyeline sahiptir.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.