TextileExchange’nin Son Durağı İstanbul

Tekstil dünyasında, yükselen trend organik tarım İstanbul’da konuşuldu.

  16 Kasım 2013 02:29 Cumartesi
TextileExchange’nin Son Durağı İstanbul

Sürdürülebilir Tekstil Konferansı, 11-13 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da yapıldı.

“Gelecek Şimdi” temasıyla Sanko, Nike ve Bossa Denim sponsorluğu ile Taksim The Marmara Oteli’nde düzenlenen konferans, uluslararası katılımcılarla gerçekleşti.

Konferansların ve workshopların gerçekleştirildiği etkinlikte; küresel ekonomi, tekstil endüstrisinin çevresel etkilerin ışığında yeniden yapılanması, etkin pazarlama stratejilerinin oluşturulması, pamuk üretimi ve çevresel faktörler konu başlıklarıyla üç gün boyunca devam etti.

Dünyanın çeşitli yerlerinde yapılan Textile Exchange toplantılarının, bu seneki durağı İstanbul’du. Textotex editorleri sizin için ordaydı…

Dupont,  Egedeniz, Esquel Group, Lenzing, OrtaAnadolu, Patagonia, Ege Giyim Sanayicileri Derneği, Topkapı, GAP Organik, Archroma, Bayer CropScience, DyStar, Ecotextile gibi birçok ulusal ve uluslararası firmanın sponsor olup, stant açtığı etkinlikte, tekstil endüstrisinin yeniden yapılanması ve etkin küresel stratejilerin nasıl oluşturulması gerektiği gibi konuların işlendiği workshoplar yoğun ilgi ile gerçekleştirildi.

Etkinliğin Resimlerini Görmek İçin Tıklayınız


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.