Texcare International 2016’ya İlgi Artıyor

11-15 Haziran tarihlerinde Frankfurt’ta gerçekleştirilecek olan Texcare International, genişletilen fuar alanıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

  26 Mayıs 2016 09:00 Perşembe
Texcare International 2016’ya İlgi Artıyor

Messe Frankfurt tarafından düzenlenen, tekstil bakım ürünleri ve teknolojilerinin sergileneceği uluslararası nitelikte bir fuar olan Texcare International, bu yıl genişletilen fuar alanıyla konuklarını ağırlayacak. Toplam 40 bin metrekarelik alanda kapılarını açacak olan Texcare International, profesyonel tekstil bakımdan, yıkama ve temizleme firmalarına, iş giysisinden, masa ve yatak örtüleri için makine üreticilerine kadar geniş bir yelpazede katılımcılarını ağırlayacak.

Genişletilen fuar alanı sayesinde Texcare International 2016’nın uluslararası katılımcı portföyünün de arttığına dikkat çeken Messe Frankfurt Teknoloji ve Üretim Başkan Yardımcısı Ruth Lorenz şunları söyledi; “Texcare International, 2012 yılında büyüme sınırlarına ulaştı. Bu nedenle Hol 8’e ek olarak Hol 9’u açmaya karar verdik. Almanya’dan ve yurtdışından birçok katılımcı mevcut standlarını büyütmek için bu durumu bir avantaj olarak değerlendirdi. Bizler de birçok yeni katılımcıyı fuara dahil edebiliyor olmaktan memnunuz. Belçika, İspanya, Hollanda ve Türkiye’den ciddi bir katılım artışı olduğunu görüyoruz Texcare, daha da uluslararası bir hale geliyor.”

“Fuar Alanının Genişletilmesi Fuarı Daha Çekici Hale Getiriyor”

Texcare International’ın konsept partneri olan VDMA’nın Hazır Giyim ve Deri Teknolojileri Müdürü General Elgar ise “Texcare International 2016’nın ilave bir holde daha düzenleneceğinden oldukça memnunuz ve bu nedenle mevcut katılımcılarımızın stand alanlarını genişletme taleplerini dikkate alıyoruz. Bu büyüme katılımcılar için daha iyi temsil imkanı anlamına gelirken ziyaretçiler içinse fuarı daha çekici hale getirerek daha çok katılımcı ve alan görmesi anlamına gelmektedir.” dedi.

Texcare International 2016’nın ana temaları, endüstri 4.0 ve kaynak verimliliği, tekstil inovasyonları ve uygulamalarının yanı sıra kariyer ve eğitimi de kapsıyor. Katılımcılar arasında  ise Ecolab, Girbau, Jensen, Lavatech, Multimatic Ilsa, Pellerin Milnor, Alliance, Kreussler, Veit, Kannegeisser, ve Miele gibi önemli firmalar yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.