Tetaş Tekstilcileri Ağırladı

Tekstil, ayakkabı, etiket makineleri ve yedek parça sektöründe faaliyet gösteren Tetaş, konfeksiyon sektörünü bir araya getirdi.

  16 Temmuz 2014 11:18 Çarşamba
Tetaş Tekstilcileri Ağırladı

1982 yılında konfeksiyon makineleri sektörüne hizmet vermek için kurulan Tetaş İç ve Dış Ticaret A.Ş’nin düzenlediği iftar yemeğinde konfeksiyon sektörü bir araya geldi. Tekstil, ayakkabı, etiket makineleri ve yedek parça sektöründe faaliyetleri gösteren Tetaş, ithal ettiği makine ve makine yedek parçalar ile satış sonrası teknik desteği, ayrıca ürettiği konfeksiyon ürünleriyle Türkiye’nin kendi alanında önde gelen şirketleri arasında yer alıyor.

Yayın Grubumuza konuşan Tetaş Genel Müdürü Sezgin Bingöl, Japonya ile tekstil sektöründe önemli işbirliklerine imza attıklarını söyleyerek; “Japon teknolojisi bizim için çok önemli bir teknoloji. Firma olarak yaklaşık 30 yıldır değişik alanlarda bu teknolojiyle çalışmaktayız. Müşteri, servis odaklı bir gelenekleri var. Bu geleneği biz de Türkiye'ye taşımak istiyoruz” dedi.

16 Eylül’de, şirket genel merkezinde düzenleyecekleri özel gösterilerine değinen Bingöl şunları söyledi “Konfeksiyon dikiş, kesimhane makinaları, tamamlayıcılar yedek parça ve sarf malzeme ürünlerimiz özel bir sunum yapacağız. Tüm sektörünü bu tarihte bekliyoruz.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.