Techtextil North America’da Lokasyon Değişikliği

Nonvowen ve teknik tekstil alanındaki uluslararası organizasyonlar arasında yer alan Techtextil North America etkinliği, 2017’de Chicago Illinois’de düzenlenecek.

  20 Haziran 2016 09:00 Pazartesi
Techtextil North America’da Lokasyon Değişikliği

Messe Frankfurt tarafından düzenlenen, teknik tekstil ve nonwoven teknolojilerindeki yeniliklerin tanıtılacağı Techtextil North America’nın 14. edisyonunun, Chicago Illinois’de düzenleneceğini duyuruldu. 3 binden fazla ziyaretçinin katılması beklenen etkinlik, 20-22 Haziran tarihleri arasında Chicago, Illinois’de bulunan McCormick Place Lakeside Center’de gerçekleştirilecek.

Etkinliğin Chicago’da düzenlenmesi ile daha geniş bir katılım sağlanmasını beklediklerini belirten Messe Frankfurt North America Başkanı Dennis Smith, “Hem katılımcılarımız hem de ziyaretçilerimizin bu lokasyonu istediler ve bizler de onları Midwest’de bulunan bu merkeze davet etmekten mutluluk duymaktayız. Katılımcı ve ziyaretçilerimizin mevcut bağlantılarını güçlendirmeleri veya yeni iş bağlantıları kurabilmeleri için B2B bölgesel platforma yoğunluk vereceğiz. Eğitim bizim için önemli bir unsur ve dolayısıyla mevcut deneyimlerimize yenilerini de ekleyerek taze bilgileri sempozyumlar yolu ile aktarmayı amaçlıyoruz.” sözlerine yer verdi.

Techtextil North America 2017, yapılan bu lokasyon değişikliği ile gelişen sanayilerin ekonomik açıdan güç merkezi olan Chicago’da uluslararası bir katılıma ev sahipliği yapmayı hedefliyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.