TAÇ’tan Geleceğin Ev Tekstili Tasarımcılarına Ödül

Zorlu Tekstil Grubu’nun ev tekstil alanındaki markası TAÇ’ın 14. kez düzenlediği ‘Bir De Sen Tasarla Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

  27 Mayıs 2016 09:00 Cuma
TAÇ’tan Geleceğin Ev Tekstili Tasarımcılarına Ödül

Ev tekstili sektörünün önemli markalarından TAÇ’ın Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) işbirliği ile bu yıl 14. kez düzenlediği ‘Bir De Sen Tasarla Yarışması’ sonuçlandı. Türkiye genelindeki üniversitelerin Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakülteleri’nde öğrenim gören lisans öğrencileri ile Eğitim Fakülteleri’nin Resim-İş Öğretmenliği Bölümü lisans öğrencilerinin katıldığı yarışmada sonuçlar, 16 Mayıs tarihinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen törenle açıklandı.

Ödül törenine Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Zorlu Tekstil Grubu Başkanı Vedat Aydın, Zorlu Holding ve Zorlu Tekstil Grubu yöneticileri, Zorlu Ailesi üyeleri ve TETSİAD yöneticileri katıldı. Bu yıl “Zıtlıkların Uyumu” teması ile yarışan isimler arasından, 14. TAÇ Bir De Sen Tasarla Yarışması’nda birinci seçilen İrem Öğütcü ödülünü Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu’nun elinden aldı. İkinci seçilen Alp Çağrı Korumaz Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu’nun ve üçüncülük ödülünün sahibi Gülseda Alaybeyoğlu ise Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Selen Zorlu Melik’in elinden aldılar. Ayrıca ilk 3’e seçilen eser sahipleri, maddi ödüllerin yanı sıra, Maison&Objet Paris Fuarı’na Zorlu Tekstil Grubu’nun davetlisi olarak katılmaya da hak kazandı. Törende, 6 adet  Mehmet Zorlu Vakfı Özel Bursu ve 4 bin TL değerindeki TETSİAD Özel Ödülü de sahiplerini buldu. Yarışma kapsamında birinci; 12 bin TL, ikinci; 9 bin TL ve üçüncü 6 bin TL para ödülü ile ödüllendirildi.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.