Saurer’in Yeni Eğirme Çözümleri Itma Asia’da

Saurer, Itma Asia Fuarı’nda tekstil endüstrisinde üretimin her aşamasında kullanılabilecek yeni eğirme çözümlerini sunacak.

  14 Ekim 2018 01:00 Pazar
Saurer’in Yeni Eğirme Çözümleri Itma Asia’da

Saurer, bu sene ITMA Asia 2018 fuarında ön eğirme, halka eğirme, sargı ve rotor eğirme alanlarında yeni ürünler piyasaya sunacak. “Sözümüz: Size Rekabet Katıyoruz” mottosuyla hareket eden Saurer’in sunacağı bu ürünler tekstil sektörüne materyallerden son ürünlere kadar değişik alanlarda çözümler getiriyor.

J328A ile Mükemmel Şerit Kalitesi ve Zinser 72XL

Saurer’in sunduğu JSC 328A, JSC 326’daki ana tarama alanının yapısını takip ediyor. Metal algılama ve kendi kendini temizleme gibi teknolojilerse bu cihazın özelliklerinin sadece birkaçı. Sunduğu yeni ürünlerden bir diğeri ise, Zinser 72XL makinesi. Bu makineyle Saurer, müşterilerine maksimum ekonomi garantisi veriyor. Fuarda tanıtımı yapılacak bu cihaz büyük iplik fabrikaları için maksimum esneklik sağlarken, özel iplikler alanına da yeni çözümler getiriyor. FlexiDrive yeni işletim sistemiyle yüksek tutarlılık sağlayan bu cihaz, aynı zamanda 2,016 tane iğ başlığına sahip. Saurer’in yeni teknolojilerinden olan Zinser, aynı zamanda tüketiciye enerji tasarrufu sağlıyor. Bu cihaz ayrıca yeni akış optimizasyonlu, kendi kendini temizleyen emiş borusu olan Impact FX ünitesini de bünyesinde barındırıyor.

Autoconer X6 Bobini ile Geleceğe Geçiş

Saurer’in fuarda görücüye çıkarmayı düşündüğü bir diğer ürün ise, RFID bazlı Autoconer X6 makinesi. Bu makineyle maksimum proses güvenilirliğini ve minimum personel gereksinimlerini hedefleyen firma, yeni E3 sertifikalı nesil, düşük kaynak tüketimli, elle tutulabilir üretkenlik avantajları ile müşterilerine daha ergonomik tutuş sunuyor.

Texparts- 100Cr6 Ring Bileziği

Texparts, ITMA Asia'da iki yeni ürün tanıtıyor. Bunlardan birincisi  mükemmel yuvarlaklığı ve düzgünlüğü ile rulman çeliğinden mamul, daha yüksek hızlara çıkabilen, daha az iplik kopuşuna sebep olan ve bundan dolayı da daha az bekleme süresi olan  100Cr6 ring bileziği. Diğeri ise yeni Texparts iğ dibi iplik sarma sistemidir. Dizaynı sayesinde mekanizmanın içerisine toz ve uçuntu girmez. Ekstra bakım gerektirmeyen bu sistem, likra gibi özel iplikler için mükemmel kesme performansına sahiptir.

Rotor iplik eğirme: Autocoro 9 ve BD – Oldukça üretken bir geleceğe bakış

Saurer’in bu fuarda tanıtacağı ürünlerden Autocoro 9, bağımsız tekil iğ teknolojisi sayesinde, daha önce hiç üretilmemiş 180.000 dev / dak'ya varan rotor hızlarına ve 720 eğirme ünitesine ulaşıyor ve son derece verimli teknik üstünlük sağlar. Aynı zamanda, akıllıca otomatikleştirilmiş süreçler, makine performansını artırır ve eğirme ile ilişkili majör maliyetleri azaltıyor.

Yarı otomatik BD 7 makinesi ise, kendi başına bir lider. Bu makine, Autocoro kalitesinde bobinler ve entegre dijital bobin kalite kontrolü sayesinde 320 mm çapa kadar tüm boyutlarda ikna edici performans sunuyor. BD 7, ayrıca maliyetleri düşürür ve % 10'a kadar varan  enerji tasarrufu da sağlar.

“Senses”

Saurer’in bu fuarda yeni kontrol aracı olarak sunacağı Big Data sistemine sahip olan “senses”, ilk defa alıcılara gösterilecek ve aynı zamanda ziyaretçiler de mobil cihazlarında canlı olarak makine verilerini izleyebilecekler. Cihaz, 2019’un ilk çeyreğinden itibaren mevcut olacak.

SUN –Service Unlimited - Sözümüz: “Rekabetçi Duruşunuzu Koruyoruz”

20 servis istasyonundaki 500'ün üzerinde servis çalışanı ve üç teknoloji merkezi, müşterilere, enerji ve verimlilik artışları ile enerji tasarrufu konularında dünya çapında danışmanlık yapmaktadır. SUN, mevcut üretim tesisleri için önleyici bakım, akıllı güncellemeler ve yükseltmeler ile akıllı ürün ömrü yönetimi yoluyla tekstil değer zincirinin verimliliğini artırır. Bu, SECOS 2.0 e-ticaret platformuna duyarlı orijinal parça servisi de sağlıyor. Saurer Akademisi, kapsamlı ve yenilikçi eğitim programı ile Saurer, müşterilerinin rekabette belirleyici bir avantaj sağlamaları için know-how da sunuyor.

Geniş ürün yelpazesiyle fuarda yer alacak olan Saurer, Spinning Solutions, 1 / F01 numaralı salonda, Saurer Group standında en son teknolojilerini sergilemek için ziyaretçilerini ağırlayacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.