Saurer Türkiye, Tekstilin Kalbinde

Türk tekstil ve hazır giyim üretimin yüzde 70’inin yapıldığı Kahramanmaraş ve bölgesinde açtığı ofis ile Saurer Tekstil, artık müşterilerine daha yakın

  15 Mayıs 2015 09:16 Cuma
Saurer Türkiye, Tekstilin Kalbinde

Dünyanın önde gelen tekstil makine üreticilerinden Saurer Group, 2015’in başında uzun yıllardan beri Türkiye temsilciliğini yürüten Erler Makine ve Mümessillik’ten ayrılarak, sektöre daha iyi hizmet verebilmek adına satış, yedek parça ve servis hizmetlerini Saurer Tekstil A.Ş adıyla kurduğu yeni bir yapılanma içinde toplayarak müşterilerine hizmet vermeye başladı. Bu doğrultuda müşterilerine her zaman yakın olmayı benimseyen Saurer, Kahramanmaraş Ofisi’nin açılışı tören ile gerçekleştirdi.

Türkiye İlk Üçte

Kahramanmaraş’ın yanı sıra Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye gibi çevre illerdeki iplik üreticileri ile Saurer Schlafhorst ve Saurer Zinser makinelerini kullanan birçok firmanın üst düzey yetkililerinin katıldığı açılış töreninde konuşan Saurer Schlafhorst CEO’su Dr. Martin Folini, “Hızla değişen ve gelişen Türkiye pazarı bizim için çok önemli” diyerek Türkiye’de kendi yapılanmalarını tamamladıklarını söyledi. Açılışını gerçekleştirdikleri Kahramanmaraş Ofisi sayesinde müşterilerine çok daha yakın olacaklarını, hizmetlerini hızlandıracaklarını söyleyen Folini, Türkiye’nin kendileri için Çin ve Hindistan’ın ardından dünyadaki en büyük 3. pazar olduğunu ifade etti.

“Müşteri İhtiyaçlarına En Hızlı Şekilde Cevap Vereceğiz”

Saurer Tekstil A.Ş. Genel Müdürü Burak Kızıltan da, Kahramanmaraş’ta 2.400 metrekare kapalı alana sahip ofislerinde 60 kişilik bir ekiple hizmet vermeye başladıklarını söyleyerek, satış, satış sonrası, teknik destek, yedek parça, eğitim gibi konularda müşterilerin her türlü talep ve ihtiyaçlarını, en hızlı ve kaliteli şekilde cevaplandıracaklarını belirtti. Ayrıca ofis bünyesinde yer alan Teknoloji Merkezi’nde yer alan Autocoro 8 Open-End makinesinde müşterilerinin her türlü ürün denemesini yapabileceğini de sözlerine ekleyen Kızıltan, parça stoğunu da arttırdıklarını belirterek, böylece hız ve hizmet kapasitesini de artırarak, servis hizmetinde zamandan tasarruf sağlamayı hedeflediklerini söyledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.