Oerlikon Itma Asia + CITME 2018 Fuarında

Oerlikon, ‘Eriyikten İpliğe, Elyaf ve Nonwoven’ teması doğrultusunda dijital makinecilik ve dikiş üretimi üzerine en son teknolojilerini sunmak için İtma Asia + CITME’de yer alacak.

  14 Ekim 2018 01:00 Pazar
Oerlikon Itma Asia + CITME 2018 Fuarında

Oerlikon, bu sene 15- 19 Ekim tarihleri arasında Itma Asia + CITME fuarı kapsamında Şangay’da bir sergi düzenleyecek. Firma, 750 metrekareden büyük bir sergi alanında yeni dijital ürünler ve servislerini sanal bir gösteriyle tanıtacak. Böylece ziyaretçilerine dijital iplik fabrikası teknolojisi hakkında çeşitli bilgiler verme şansını da elde edecek. Daima yüksek standartları hedefleyen Oerlikon, dijitalleşme sayesinde kendi kendini kontrol edebilen, tam teşekküllü ve endüstri 4,0 ile üretilmiş ürünlerin tüm işlemini kontrol etmeyi hedefliyor.

Dijital ortama geçiş

Oerlikon Ceo’su Georg Stausberg, “Süreç yetkinliklerimiz ve dijital veri işleme ile birlikte sadece müşterilerimiz için daha fazla inovatif çözümler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda komple üretim zincirinin dijitalleştirilmesine kadar çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi. Dijitalleşme konusunda oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Oerlikon, en son teknolojiler ve dijitalleşme üzerine ziyaretçilerini salon 2, B 24 standında ağırlayacak. Sanal bir gösteri odasında ziyaretçilerin 3 boyutlu deneyimi yaşamasına imkân sağlayan Oerlikon böylece yapay zekâ konusunda yenilikçi ve teknolojik ürünlerini de sergileyecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.