Modanın Kalbi Modest Fashion Week’te Atacak

İstanbul Modest Fashion Week, muhafazakâr giyim trendlerine yön vermek üzere moda dünyasının ünlü isimlerini 13-14 Mayıs’ta İstanbul’da ağırlıyor

  05 Nisan 2016 09:00 Salı
Modanın Kalbi Modest Fashion Week’te Atacak

İstanbul Modest Fashion Week (IMFW), 13-14 Mayıs’ta Tarihi Haydarpaşa Garı’nda dünya muhafazakâr modasının öncü isimlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Modanisa.com’un ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan IMFW, ABD’den Uzak Doğu’ya dünyanın farklı bölgelerinden modanın kanaat önderlerini buluşturacak. Ayrıca ünlü tasarımcılar özel koleksiyonları ilk kez IMFW’de sergileyecek.

Muhafazakâr giyim pazarının giderek büyümesiyle birlikte, bu alanda yapılan moda etkinlikleri de artıyor. Muhafazakar moda endüstrisinin dünyaca ünlü tasarımcıları özel koleksiyonlarını sergilemek üzere İstanbul Modest Fashion Week’de buluşuyor. IMFW, Türk muhafazakâr modasını dünyaya tanıtmak ve muhafazakâr giyim trendlerine yön vermek amacıyla düzenlenmiş dünyanın en prestijli muhafazakâr moda etkinliği olmayı hedefliyor.

Dünyanın dört bir yanından ünlü tasarımcılar ile büyük kitlelere hitap eden moda fenomenleri ve kanaat önderleri IMFW ile İstanbul’da bir araya geliyor. İki gün boyunca sürecek defilelerde birbirinden özel koleksiyonlar görücüye çıkacak. Organizasyon kapsamında katılımcılar defileleri izlemenin yanı sıra özel söyleşilere de katılabilecekler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.