Milano Unica’nın 28. Edisyonu Sonuçları Açıklandı

Editörlerimizin de özel stantta takip ettiği ve katılım sağladığı Milano Unica Fuarı’nın 28. Edisyonunun sonuçları açıklandı.

  19 Mart 2019 00:00 Salı
Milano Unica’nın 28. Edisyonu Sonuçları Açıklandı

İlkbahar / Yaz 2020 koleksiyonlarını içeren Milano Unica’nın 28. edisyonu, katılım ve ilgi açısından tatmin edici sonuçlar verdi. Sunulan kumaş ve aksesuar koleksiyonlarının çeşitliliği, İtalyan ve uluslararası alıcı ile katılımcılardan olumlu tepkiler aldı, ziyaretçiler ve alıcılar kurulan irtibatların kalitesi ve sayısından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Milano Unica'nın 29. edisyonu, 9- 11 Temmuz 2019'da Milano’da bulunan Rho Fieramilano'da yapılacak.

6.000 İtalyan ve uluslararası şirket ile Asya ve Avrupalı ​​ziyaretçi sayısında önemli bir artışla sabit ziyaretçi sayıları, Japonya (+% 15), Kore (% + 5), Birleşik Krallık (% + 5), Polonya (% % + 16), Rumania (% + 11), İspanya (% + 5), ABD ve Almanya ise sınırda olmak üzere açıklandı. Bu artış, Çinli firma sayısındaki hafif düşüşe bağlı olarak, çoğunlukla Çin Yeni Yılı kutlamaları ile zamanlama çatışmaları nedeniyle gerçekleşti.

1552986446_milano-unica-665.jpg

Öne Çıkan Sürdürülebilirlik Teması

Sürdürülebilir süreçlerin entegre yönetim sistemlerinin uygulanmasında şirketlerin rolünü belirleyen, sürdürülebilir inovasyonu teşvik etmede itici güç olarak rol oynayan Sürdürülebilirlik Projesi gibi temaya dayalı içerikler fuarda özellikle öne çıkarıldı.

E-milanounica

28. edisyondaki ana yenilik, tekstil ve hazır giyim sektörünün dijital pazarı olan e-milanounica, Pitti Immagine ile kurulan ortaklık sayesinde Milano Unica'nın birlikte oluşturduğu önemli bir dijital satın alım platformuydu. Milano Unica tarafından seçilen katılımcılar ve alıcılar için ayrılmış olan e-milanounica, 8 Şubat'ta kullanıcılara açıldı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.